Claudia Galli Concha

Veckans Vägning

Måndagar är ju egentligen dagen för det här inlägget men det var ju fullt ös hela dagen igår så det hanns inte med! Ni vet livstårtan…när den blir för full så måste man pausa något av alla saker man gör, igår var det bloggen som fick pausa.

Hur som helst!

Hur har det gått för er i veckan?

För mig har det gått upp och ner, bra med promenader…vissa dagar, bra med mat…vissa dagar.
Jag har varit dålig att fylla i på appen vad jag äter och jag ,märker direkt när jag glömmer för då händer det inte lika mycket på vågen men den här veckan blev resultatet:64 kg. Upp 3 hekto men jag ser det som att stå stilla…

Fasiken vad det är segt nu, jag vill bara ner till mina 62 och stanna där.

Men häromdagen slog det mig att det kanske är såhär jag väger nu? Jag kanske inte kan gå ner till 62 utan att göra våld på mig själv?

Jag kanske bara ska stanna? Jag känner mig nöjd, nu vill jag bara träna min kropp så att den blir stark igen men vikten är jag ju faktiskt nöjd med.

Men nej. Jag ska fortsätta. ViktVäktarna är ju inte det minsta svårt så det känns mer som en utmaning att orka laga bra och nyttig mat och det ska jag fortsätta med ett tag till.Helt nya vita sneakers…hur underbart är inte det? Du hittar dom här (adlink)

Hur går det för er? Upp eller ner i veckan?

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kajsa

  Så tråkigt att du har den inställningen till din vikt och att du måste ”kämpa” för 2 kilo. Varför lägga ännu mer skuld på nyblivna mammor som kanske varken har tid, ork eller pengar att lägga på viktväktarna.
  Du har unga läsare som i sig är osäkra och att kalla din blogg för mammapepp är ett hån för många som inte har det lika förspänt som du.
  Är själv viktväktare sedan många år men måste säga att jag tröttnat på deras reklam med kända ansikten – det peppar inte mig ett dugg!
  Slutade läsa din blogg ungefär då du började göra reklam för vv men då jag läste på bloggbevakning om ditt ” kämpande” var jag faktiskt tvungen att gå in och kommentera.
  Tyckte förr du var en förebild men nu tycker jag bara du späder på hetsen kring kroppsidealen och då speciellt för nyblivna mammor.
  I något inlägg för ett tag sedan hade du åsikter ( och fick förmodligen nyblivna mammor att känna sig än mer otillräckliga) om att mammor inte ”tog hand om sig”. I ett samhälle där du måste se ut på ett visst sätt, väga rätt, ha rätt kläder,vara på sociala medier 7/24, klä bebis i märkeskläder, ha senaste vagnen o s v ……Kan man inte bara få vara utan att andra ska ha åsikter om det och då menar jag att ni kändisbloggare har ett stort ansvar för som jag sa innan- inte skuldbelägga.

 2. Jenny

  -0,1🙈. Denna veckan har varit och kommer fortsätta att vara skit. Två barn har avlöst varandra med kräksjukan och det lär väl gå igenom resten av oss andra fyra oxå innan vi kan ropa hej!!! Oj vad negativ jag lät🤣. Fyller ju år imon så en go fika får man väl unna sig!!! Nästa vecka ska fokus ligga på motion.

 3. Julia

  Jag tror att du har rätt i att du kanske hittat din ”nya” vikt. Så var det för mig efter att jag gått ner med Viktväktarna. Den nya vikten verkar vara 66 kg (till längden 166 cm). Där stannar jag oavsett om jag slarvar några veckor. Kanske det som är någon slags ny idealvikt efter två barn… Men så svårt det är att inte längta tillbaka till kroppen man hade innan barn. Att träna sig på att ”gilla läget” som det är, det är svårt men man ska nog försöka… Äta nyttigt är ju alltid bäst, oavsett viktminskning eller inte.
  Lycka till med filmpremiärerna som snart kommer! 😊