Jannike Ebbing

Senaste dagarna och helgen

 

 

Hej fina ni,

 

Veckorna och helgerna bara springer iväg, ingen är mer nöjd än jag för det betyder att dagarna fullständigt tickar ner tills vi åker till Thailand. Längtar efter att gå runt i tunna kläder, slippa ha en kamp med att klä på Oliver varje dag. Så magiskt det ska bli verkligen, vår första resa tillsammans, den kommer innehålla en hel del jobb för mig med samarbeten på plats men det är skönt att ha O och F nära!

 

I fredags var jag och åt lunch med Nicolina och det var en sån där lunch man ALDRIG ville skulle sluta, vilken otrolig ny vänskap. Är så himla glad över att jag börjar öppna upp mg för nya människor, att jag vill och vågar igen. Stolt över mig själv som är en så galet osocial person annars. HEJJA Bisse 2020 haha. Året jag skaffar fler vänner och vissa kanske försvinner? hehe jag har länge känt att jag borde ta avstånd från vissa då de helt enkelt bara tar och inte ger, hur mycket jag ställer upp och de inte gör det tillbaka. 2020 blir nog ett mer fokus på mig själv och vad jag vill, så skön känsla verkligen.

 

 

 

 

Älskar maten på Diplomat där jag hade ett möte med, sååå gott.

 

 

 

Innan jag träffade Nicolina så tog jag bilder med Sigetty för två samarbeten

 

 

 

Älskar outfiten från Gina Tricot

 

 

 

 

 

PÅ lördagen åkte min kille iväg tidigt på morgonen för att ha en daddyshower 🙂 så jag hängde med Oliver hela dagen ( som vaknade 05.30 jag dog ) och åkte hem till Ida för att ha barnhäng med Lojsan och Vickan med, det var verkligen räddningen. Så jäkla magiskt att hänga med dom samtidigt som barnen lekte med oss och varandra 🙂 Jag beställde hem mat när jag kom hem och då kom Natasha och Valentina hem till mig för häng , en magisk lördag med andra ord. Oliver somnade på 15 min vid 19 så vi fick hela kvällen att bara mysa. Båda är gravida och jag LÄNGTAR tills de små liven tittar ut.

 

 

 

 

Orkar inte så gulliga dessa två är, under vår playdate hade de en riktig fight hahahaha, jag kunde inte sluta skratta de var på blodigt allvar och Todd skallade Oliver och Oliver puttade omkull Todd flera gånger, stackars T, han fick en försmak på förskolan

 

 

 

 

På söndagen vaknade Oliver 08.15 och jag blev sååååå glad för sovmorgon, jag hade bäddat till min kille på soffan så han fick lite sovmorgon han med 🙂 Jag gjorde frukost på sängen till Oliver och mig och vi kollade på Pippi, han är heeeelt besatt av Pippi verkligen, jag tycker det är så mysigt att han kollar Astrid Lindgren filmerna. Han har börjat prata så himla mycket och fattar i princip allt nu, denna ålder är MAGISK. Han är 18 månader nu alltså lite mer än 1,5 år.

 

 

 

 

För att underlätta för F gick jag och O ut en sväng då han av någon anledning vägrade att sova middag! Han tjatade om att få gå ut och gunga och gav sig verkligen inte. Så vi va ute i säkert en timme i blåsten haha. Vi träffar alltid massa barn och föräldrar nere på gården eller lekplatsen och alla är så trevliga!!!! Pratade med ett par i 30 min medans O lekte med deras dotter.

 

 

 

Overall från Polarn och Pyret

 

 

 

 

Sen gick vi upp, lagade lite mat och O däckade kl 17 för natten ( brukar vara 19 ) då han skippade en sovning hehe. Vi hade tacomys i soffan och kollade film och serie, mysigt!

 

 

KRAM hörs snart och veckans planer

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lissel

    Hahah lyssnade om deras fight i Lovisas podd! Skönt med Thailand! Håller på och planerar inför 3v där nästa höst/vinter snark.. men allt är så mkt extra att tänka på när man ska resa med barn