Jannike Ebbing – En till LOPPI.se webbplats
bisse7

Jannike Ebbing

Tillbaka hehe

 

Hej finaste ni,

Har haft fullt upp i helgen och när jag kom hem var det full fart på jobbet igen så jag har helt missat att uppdatera här SORRY! Jag har dessutom ett sånt jäkla problem med min magsäck just nu, hade det i vintras med känns som om jag är hungrig och det liksom hugger till där magsäcken är. Speciellt på nätterna så är det galet hur det kommer var 10:e sekund, som om jag är hungrig och det liksom känns som om jag ska spricka i magsäcken, WEIRD!

Jag tänkte ge er massa bilder från helgen men tog knappt några och jag hade sååååå kul att jag glömde bort det haha.

Innan jag skulle flyga åt vi på en restaurang och solen var så jäkla magisk och även maten – Sjöpavilljongen WOW. Min kille körde mig till Arlanda för jobb i Köpenhamn innan jag på kvällen mötte upp min bästis C och hennes vänner! Så kul!

 

 

Fick den finaste presenten av Oliver 🙂

 

 

 

 

Hade en magisk sminkdag 🙂

 

 

Nu sitter jag på kontoret och jobbar för fullt! Köpte precis gnocchi till lunch! MUMS igår satt jag och kollade hur mycket matvideos som helst, älskar det! Har så mycket inspo till veckans måltider. ÄR sååå kul att ni gillar mina recept jag gör på instastory ni är verkligen bäst

 

 

 

Igår hann jag fota samarbete i det fina vädret, ÄLSKAR VÄDRET i Stockholm just nu

 

 

 

Kör en lite kort Veckans schema

 

Onsdag – Jobba på kontoret, hem snabbt för sen ska jag och Sanne hem till Emilia på middag prata jobb och allt möjligt som vi brukar 🙂

Torsdag – In till frukost vid 08 på Lexington för deras power woman och sen vid 09 ska jag till Bank Hotel där jag ska möta upp Lojsan, Mickis, Janni och någon till men jag minns inte? haha Frukost på Bank är ju magi!

Fredag- Lojsan har de lyzzigaste eventet med Glossybox på Sturebadet så jag ska dit och njuta på morgonen sen sitter jag nog kvar där och jobbar klart allt jag har på agendan – SÅ mycket nu innan vi reser. På kvällen har jag och min kille dejt på Aloe LÄNGTAR SÅ MYCKET. Bara njuta av god mat och varandra.

 

 

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (3)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecca

  Fina du! Det låter exakt som magkatarr! Inte alla får symtom med halsbränna osv, utan det kan vara precis så som du beskriver! Det brukar vara så för mig också. Köp omeprazol receptfritt på apoteket, ta en kapsel om dagen i ett par veckor som en kur, så blir det bra! Och trappa ut den när du slutar, ta en tablett varannan dag osv. Annars kan man få ont <3 Och var lite försiktig med kaffe, sura saker, starka kryddor och för mycket fett/olja. Det förvärrar! <3

  1. bisse7
   bisse7

   Meeeen evigt tacksam för denna kommentar ska bege mig pronto till apoteket i morgon för denna smärta är sååå jobbig stor kram!!!!!!

Se fler...