Jannike Ebbing

VAart tog tiden vägen?

Hej fina ni ,

 

 

 

 

Ni som fortsätter gå in här trots att det ekat tomt så länge, MY GOD. Nytt jobb för både mig och min kille så vi har haft fullt upp kan man lugnt säga, vi båda började inom en vecka på våra jobb och det har varit så mycket nytt så när vi kommit innanför dörren så har vi bara velat umgåtts och mysa, jag har helt enkelt prioriterat familjen och instagram där jag uppdaterat flitigt 🙂

Jag har inte ens orkat laga nya recept liksom, då förstår ni nivån på hur trött jag varit haha! Jag är så glad över nya jobbet och på tre veckor har jag varit på över 20 kundmöten och även jobbat med dessa kanalerna varje kväll, puh 🙂 Men jag är så glad att jag valde att börja jobba 100% igen, att bara ha influncer som jobb känns inte så meningsfullt om jag ska vara helt ärlig. Pengarna är fantastiska men det är väldigt enformigt och jag saknade verkligen ett jobb med kollegor, ha rutiner och jobba ännu mer med mig själv och min karriär!  Nu kör jag dubbla jobb och jag ÄLSKAR det för det mesta haha, mest fokus på mäkleriet men detta och mina sociala kanaler går hand i hand!

 

Idag har jag kunnat jobba mycket hemifrån och gjort mycket admin! Alltså förberett möten och gjort värderingar på bostäder och skrivit lite till en text på en 4:a som kommer ut i Älta nästa vecka! WOHO mitt första objekt 🙂 Så kul att sälja villor nu med! GALET att jag går in på mitt 10:e år som mäklare nu!

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (2)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Se fler...