Jannike Ebbing – En till LOPPI.se webbplats
bisse7

Jannike Ebbing

Puh… snart över

 

 

Hej finaste ni,

 

Sitter och jobbar lite med mäkleriet och bolaget, så otroligt härlig läsning idag i Dagens industri där en av ägarna Erik Olsson berättar hur vi märker enorm skillnad på marknaden och bostäderna vi säljer! Vi har haft en massa fantastiska försäljningar de senaste veckorna och hoppas att detta håller i sig!

 

 

JAg har ju som sagt varit själv i snart en vecka och i går kom Mathilda hit och hängde med mig och Oliver, så himla mysigt. Innan jag gick och hämtade Oliver vid 16 så satte jag igång en boeuf bourguignon som puttrade i tre timmar – WOW vad god den var. Gjorde mos till och vi njöt som drottningar efter att Oliver däckat 18.45! Sen satt vi och snackade och kollade lite serier i bakgrunden, så himla mysig kväll! Vi har så mycket fantastiskt på gång och Mathilda har gått igenom otroligt tuffa tider, nu är det full fokus på framtiden och vad vi kan göra!

 

 

 

 

 

 

Ser alltid lite äckligt ut när man fotar grytor haha.

 

 

 

Sjukt att vi orkade äta mer efter men detta märke WOW för alla grejer de har, helt sjukt gott!

 

 

 

Sen hoppa jag in i bilen mot möten och fix

 

 

 

 

Kom hem till en leverans av riktigt jäkla härlig kyckling som vi ska äta till helgen och veckan som kommer! Kyckling är ju ett klimatsmartare val 10 ggr mindre miljöpåverkan än nötkött tex!

 

 

 

 

 

Stor eloge till Lönneberga som har ett extremt bra utbud av kycklingprodukter! Ska laga deras tacos och färs!

 

 

 

Sen förberedda jag lite bär till O innan jag hämtade honom på förskolan!

 

 

 

I morgon kommer min kille äntligen hem, fy satan vad jag saknat honom! Så tomt utan honom och ska bli extremt mysigt att få en helg tillsammans!

 

 

 

KRAM

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (5)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linn lissel

    Men shitt vilken lägenhet 😍😍 vi ska snart flytta och bland annat slå upp en vägg för ett extra rum osv.. kan du inte göra ett inlägg om er lägenhet 🙌🏼 Behöver tips och inspo

Se fler...