Jannike Ebbing – En till LOPPI.se webbplats
bisse7

Jannike Ebbing

God morgon

Hej fina ni,

 

 

Hoppas ni har det bra på jobbet eller om ni jobbar hemifrån! Tycker ni inte det börjar bli lite bättre ute i världen? Det känns som om vi börjar få kontroll igen, lite glädjande siffror från de flesta länder faktiskt! Jag tror det vänder nu i alla fall! Tänk vad vi alla förändrats, så många som fått en annorlunda ekonomi, vi kommer resa på ett annat sätt och vi värdesätter vår familj och vänner mer.

 

Jag har verkligen hittat tillbaka till att laga en massa god mat och fått ett uppvak när det kommer till framtiden jag med kan jag lova. Hela vårt bolag med hotellverksamheten tog verkligen en käftsmäll men det finns säkert en mening med det också 🙂 Återstår att se vad som händer med det andra. Jag får helt enkelt bli ännu mer kreativ i det jag jobbar med ! Så till er som också fått en förändring, det löser sig jag lovar!!!

 

 

 

 


 

 

Igår lagade jag en vodka pasta som blev otroligt god och den var klar på 20 min bara, så nice recept verkligen!

 

 

 

 

 

Jag är sååå trött på mitt hår just nu och började kolla upp om jag skulle fixa långt hår igen, tack alla på instagram som hjälpte mig i att välja haha, verkligen två läger 🙂

 

 

 

 

 

 

Ska känna efter någon dag till 🙂

 

Imorgon ska jag på en efterlängtad ansiktbehandling på NarvaDerma, ÄLSKAR dermapenn, sån otrolig skillnad efteråt!

 

 

Igår fick jag bilderna från Gardinex som håller på att fota till RoyalDesign som satsar på oss och mina designs , kan ni fatta att jag har en produkt på RoyalDesign????? Nä , det kan inte jag heller haha. Båda mina sänggavlar kommer från och med om någon vecka att säljas där. Vi skulle ha ett stort lanseringsevent nu i maj men vi får avvakta lite och se om det är möjligt bara 🙂 Men lite glada nyheter för oss i alla fall är att bilderna blev SÅ bra!

 

 

Nu ska jag fortsätta jobba här hemma!

 

 

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (1)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Se fler...