Jannike Ebbing

Älskar mitt jobb

 

 

Hej babes,

 

 

Sitter med ett leende på läpparna. Vilken mysig kväll vi har, jag sitter i soffan och jobbar lite medans min kille sitter bredvid och tittar på Pirates of the caribbean haha, älskar verkligen de filmerna. Skrattar högt flera gånger! Vi åt gyrosen från Coop igen i pitabröd, herregud så god den är!!!!

 

 

I dag gjorde jag klart ett samarbete och min kille fick agera fotograf här hemma 🙂 Det blev faktiskt riktigt bra, han börjar lära sig 😉

 

 

 

 

Inte helt fel att få ha pyjamas på sig när det skulle fotas! Köpte det på H&M!

 

 

 

 

Gissa om jag åt upp pannkakorna sen ; )

 

 

 

 

Här är en liten smygtitt på samarbetet, ett samarbete som gjort att jag kunnat sova så extremt bra.

 

 

_________________________________________________

 

 

Min kollega Jimi som fick äran att sälja en bostad som jag var med och stylade och som kunderna följer mig på instagram gick i hamn och de skrev kontrakt på en helt otrolig summa! Så jäkla glad och vilket rekordpris den såldes för dessutom!

 

 

SÅ VI SÖKER NU EN 2 ROK PÅ KUNGSHOLMEN TILL DE BUDGIVARE OCH SPEKULANTER SOM VAR HOS OSS!

 

 

 

 

 

Det är en otrolig tjänst ni får när ni väljer oss på Erik Olsson, jag marknadsför och stylar bostäderna! Så boka in ett möte med oss och skriv att ni vill träffa mig med så kommer jag ut på mötet med den bästa mäklaren i ert område!

 

KLICK

 

 

 

NU ska jag återgå till filmen 🙂

 

 

Hörs i morgon!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. StrongMama

    Shit vad härligt jobb, kan förstå att du gillar det. Jag funderade på att bli mäklare ett tag i mitt liv men gav mig inte in på det äventyret. Det låter dock roligt.