Annika Duckmark

Tjoho vilken tävling, välkomna att delta….

Nu ska ni får tävla……jag är så glad över att kunna ge er denna tävling genom mitt samarbete med Creative Headz. Här kommer en av få möjlighet till att vinna ett fantastiskt paket som innefattar en lång avkopplande stund i en frisör stol….Jag har gått ett tag hos tjejerna på Creative Headz och måste säga att jag är supernöjd. För några veckor sedan fick jag möjlighet att bjuda in ett gäng bloggtjejer till salongen för en härlig kväll med styling och tips. Det finns tre salonger i Stockholm som drivs av två systrar. Jag besöker salongen för klippning, färgning och styling och givetvis tips om hur jag sköter mitt hår bäst.

 

bild 72

 

bild76

Här kommer nu tävlingen, det är detta fantastiska pris värt ca 3500 kr ni kommer tävla om……

 

 bild
För att tävla vill jag att svarar på följande fråga.
Vad heter systrarna som 2006 startade Creative Headz?
Lämna ditt svar här i kommentarer tillsammans med motivation till varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till den 26/2 kl 21.00, Vinnaren meddelas här på bloggen och via mail. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.
SAM_1682
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cecilia

  Åh, missade den här fantastiska tävlingen hos Creative Headz! Hade tagit fel på deadlinen. Stort Grattis till vinnaren och håller tummarna för en ny chans senare i vår! <3

 2. Kristina

  Systrarna heter Nathalie och Joceline.
  Vem har inte drömt om att få ett proffs att ta hand om sitt hår och få det att se ut som stjärnornas.

 3. Lena

  Jag skulle verkligen behöva få en ordentlig genomgång och samtidigt lite hjälp med både färg och frisyr.. börjar bli lite ”till åren” och skulle behöva ett litet lyft till våren.
  Systrarna heter Nathalie och Joceline.

 4. Gosia

  hej
  Systrarna heter Nathalie och Joceline.
  Efter mammaledig har jag nu börjat jobba igen.
  Ny klippning och färg blir perfekt att börja ”jobbande-mammas liv”.
  Hoppas på att vinna 🙂

 5. Linda

  Systrarna heter Natalie och Joceline!! Vilken dröm att vid nyss fyllda 45 år bli prinsessa för en dag! Med typiskt tunt nordiskt hår vore det sååååå spännande att se vad riktiga proffs kan åstadkomma! Bilder i bloggar och på kändisar, hårtips etc visar ”alltid” tjejer som har mer eller mindre hårsvall… Det är inte alla förunnat men håret är trots allt en stor del av utseendet och därmed även välmåendet! Jag håller tummarna stenhårt!

 6. Paola Allegrini

  1) Nathalie och Joceline

  2) Jag fyller 48 (just den 26/2 faktiskt) och har aldrig gjort någonting annat hos frisören än budgetklippningar i hela mitt liv. När jag var yngre gick jag hos frisörelever, och i vuxen ålder har jag alltid valt frisör utifrån pris. Jag har helt enkelt aldrig unnat mig eftersom jag alltid ”har klarat mig” med det billigaste. Men åh vad jag skulle vilja njuta och bara få bada i lyx en enda gång (fast risken är ju att jag får blodad tand 😉 )! Jag kan knappt föreställa mig hur det måste vara att bli ompysslad och känna att man är hos frissan på sina helt egna premisser. Det vore underbart att få experthjälp – särskilt som de första gråa stråna börjar komma, och mitt hår har blivit tunnare. En dröm helt enkelt! Sa jag att jag aldrig har färgat håret, förresten! En riktig tråkmört är vad jag är när det gäller hår, men jag hoppas det kan bli ändring på det 🙂

 7. liniz2013

  Rätt Svar: Systrarna heter Nathalie och Joceline.

  Håller tummar å tår att jag vinna får.

  Jobbar å sliter å hinner mig själv knappt om rå,
  snart vi ska på bröllop gå,
  och detta vore ju nåt härligt att vinna,
  för att mitt hår fixa hinna.

  Att vara småbarnsmorsa är ju så kul,
  men jag känner mig alltid så ful,

  Fin jag vill vara,
  så kanske jag detta då kan bevara 🙂

 8. MARIAH GEIJER

  Nathalie och Joceline.
  Jag har fastnat i den otroligt tråkiga tofs-fällan. Mitt hår är axellångt och det har allt som oftast en rand på mitten av en tofs. Jag känner mig aldrig snygg i håret och jag är för lat och bekväm för att göra något åt saken. Det vore en dröm att få säga ”GÖR VAD DU VILL” och sedan lita fullt ut när det gäller både klipp och färg <3

 9. Anna

  Systrarna heter Nathalie och Joceline! Jag skulle så gärna vilja vinna för mitt hår skull verkligen behöva lite omsorg! Jag gick för ett år sedan igenom cellgiftsbehandlingar mot min cancer och hade turen att få behålla håret. Tyvärr så har min hår aldrig hämtat sig riktigt utan är fruktansvärt trött och slitet och som föräldraledig finns inte pengarna till att få ordning på det. Det skulle vara ovärderligt att få framför allt rådgivningen om hur jag ska stärka håret igen!

 10. Åsa H

  Det skulle verkligen kännas lyxigt att vinna detta !
  Kanske kan de mitt hår på plats sätta ?
  Och jag kan få en frisyr som är den rätta ?

 11. Viveca Fagerstrand

  Joceline och Nathalie heter dessa omtalade och duktiga systrar. Här kan de få något att bita i. Ett hår där utväxten påminner om färgen på en grävling. Frisyr nej det är bara utväxt. Att se sig i spegeln är en kombo av förtvivlan och känslan av att nej jag är värd mera. Förbannar min policy att komma sist i familjen. Men nu vill jag känna lyxen att ge någon fria händer och säga gör mig fin och fantastisk i håret.

 12. Emelie H

  Svar = Nathalie och Joceline

  Hur lyxigt skulle det inte vara,
  att till storstan få fara,
  och komma hem som ny,
  till sin egen lilla by !?
  Över mitt hår har jag ingen kontroll,
  ser bara ut som ett riktigt troll !

 13. Camilla Sandmark

  Hej!
  Det här är ett pris som jag verkligen skulle bli superglad för. Mitt hår är av den besvärliga typen och jag vet inte längre hur jag ska bära mig åt för att få det snyggt och lättskött. Jag behöver hjälp!
  Men jag tvivlar nästan på att det finns någon hjälp att få..

  Systrarna heter Joceline och Nathalie.

 14. Malin

  Systrarna heter Nathalie och Joceline.
  Fantastisk tävling, som jag håller tummarna hårt att jag vinner. Är en riktig fegis när det kommer till mitt hår och skulle behöva en proffsig frisör/stylist att ”hitta” rätta mig bakom det långa, platta, raka, trista, håret. Vill ha färg och bli a New me! 🙂

 15. Jennie Lundin

  Jag är inte särskilt snäll mot mitt hår. Inte ett dugg faktiskt. Snurrar nästan alltid upp det med en klämma, använder nästan aldrig balsam, toppklipper det alldeles för sällan, och minns inte ens när jag senast bad frisören ge mig en ny frisyr. Det enklaste just nu vore förstås att ta fram rakapparaten och ta bort alltihop, men då går Nathalie och Jocelyn miste om en riktigt härlig utmaning och det vore ju trist. 🙂

 16. Maria Jansson

  Systrarna heter Nathalie och Joceline.
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna o få supertips och råd med mitt hår som jg kämpar med att få ordning på.
  Sen vilken lyx att få en eftermiddag att bli alldeles bortskämd.
  Håller tummar o tår ❤️

 17. Christina Frisberg

  SVAR: JOCELINE & NATHALIE.
  Med mitt hår skulle det inte bli någon rolig utmaning för systrarna för det är väldigt kortklippt och med massor av blekta slingor så det går liksom inte att hitta på så mycket kul 🙂
  Men min dotter som ju fyller 19 år nu den 26/2 vore det så roligt att få överraska henne med en sådan underbar upplevelse ja hon är ju snygg som en liten puddingpastej 😉 har de rätta måtten och väldigt söt utan att veta om det själv, och hennes hår kan man nog hitta på mycket snyggt med, 🙂 Hon har ett hjärta av guld hon pluggar järnet nu sista året i gymnasiet för hon ska studera på universitetet till lågstadielärare och det kommer att passa henne som handen i handsken hon har tålamod och älskar barn, men det allra bästa med henne är att hon alltid ställer upp och hon har varit en hjälp och ett stort stöd för mig nu när jag opererat mig för Cancer , hon har uppmuntrat mig och hjälpt mig med massor av saker gjort goda fruktsallader och tvättat håret på mig över handfatet när jag inte fick duscha, hon har dammsugit och tvättat golven för hon vet att jag inte står ut med en massa smuts och inte orkat städa själv, ja vad skulle jag göra utan min minsta lilla älskling?? hon är värd all uppskattning hon kan få så det är henne jag tävlar för och håller tummarna stenhårt.
  Glöm inte att trotts att himlen är mörk och grå så skiner solen där bakom alltid ändå. 🙂 <3

 18. Kia

  Systrarnas namn ärJoceline och Nathalie.

  Mitt hår (och jag) behöver få känna på något nytt. Det är bara långt och hängigt. Färgen är sisådär. Ja, det hörs väl – trist är ordet.
  Skulle bli så glad om jag vann (det skulle nog alla i min omgivning också bli ;))

 19. Beata

  Svar: Nathalie och Joceline.
  Jag har själv klippt & färgat mitt hår i mååånga år, är i stort behov av en proffsig genomgång….och så skönt att få bli ompysslad, sååå länge sen….

 20. Sofie -Sanningensrum.se

  Natalie och Joceline heter de vackra systrarna.

  Efter år av många många hemmafärgningar och inte att glömma slingningar så har jag äntligen insett att mitt hår och mitt huvud förtjänar bättre.
  Någon som verkligen vet vad de gör och får huvud och hår att må bra och se bra ut.
  En stor dröm att vinna. Knappt så jag knappt skulle våga drömma.
  Men jag hoppas något enormt.

  Kram till dig

 21. Jessica Sundberg

  Nathalie och Joceline!

  Är en trött och sliten heltidsarbetande tvåbarnsmamma som aldrig sätter sig själv i första rummet. Har inte gjort nåt med mitt yttre de senaste åren, längtar efter allt från ansiktsbehandlingar, massage, manikyr och hår. Minns inte när jag var hos frisören senast. Håret är trött, slitet och det gråa börjar titta fram. Att få en professionell konsultation för just mina behov och sedan få detta gjort skulle vara en dröm som blir sann. Ett startskott för mitt nya liv där jag sätter mig själv i första rummet lite oftare.

 22. Annika

  Svar: Systrarna heter Nathalie och Joceline.

  Jag vill vinna för att jag är så dålig på att ta hand om mig själv. Har trist nordiskt tunnt råttfärgar hår som jag ännu inte hittat någon frisör som kan bemästra!

 23. Jessica Ericson

  Natahlie och Joceline heter systrarna. Vore underbart att få vinna så jag till salongen hinna.
  Vill gärna bli ompysslad och få lite glitter och glamour i min vardag. Jag hoppas på en vinst allra minst…

 24. C

  Systrarna heter Joceline o Nathalie och varför jag hoppas vinna är för att jag inte har hittat någon frisör de senaste 20 åren som känns rätt och sätter nu mitt hopp till denna tävling och salong.

 25. Sara Shalabi

  Nathalie och Joceline heter systrarna .

  Som ganska nybliven och trött mamma vore det fantastiskt att få lite egentid med att få fixa sitt barr som inte har blivit klippt på över ett år 🙂 hoppas jag vinner

 26. Jenny

  Nathalie och Joceline heter dom superduktiga systrarna!

  Alltså den här tävlingen säger jag bara!! Är i akut behov att få fason på mitt råttbarr :S Var hos frisören senast i september och eftersom mitt hår växer som ogräs kan du nog föreställa dig att det nu efter 5 månader just ser ut som ogräs också :/

 27. Ann-Sofie Andersson

  Systrarna heter Nathalie och Joceline! Jag borde vinna för jag fyller 35 men känner mig bara grå och trött, fan jag är ju singel, jag måste vara sexig! !!