Annika Duckmark

Timrå….

Hej finisar,

Ja då är vi på plats hos Elias i Timrå. Kom fram vid 9 tiden igår kväll. Enl Elias flickvän Sarah som också är med hade Elias städat och fixat kvällen innan och det var så fint och i ordning när vi kom. Att stuva in sig 6 pers i en etta på 42 kvm hör ju inte till vardagen men så bodde man ju förr så varför skulle det inte fungera två nätter. 🙂 Jag ska inte ljuga och säga att vi sovit supergott i den lilla bäddsoffa men en lite stund slumrade jag i alla fall. Rätt skönt att J vaknar tidigt så det fanns en anledning att stiga upp innan man fått ryggskott….
En gemensam frukost och en lärostund för Elias med Mattias i tvättstuga och nu är dom iväg för att fylla upp kylskåpet. Detta är dagens utsikt från köket och utåt…

SAM_5954

Och en glimt från insidan….

SAM_5955

Ella myser en stund i soffan….

SAM_5956

I morse vid frukosten undrade Mattias vart blomman tagit vägen som han köpte sist han var här. Den stendog blev svaret från Elias så jag har slängt den. När jag för en stund sedan öppnade upp till uteplatsen såg jag en blomma slängd på gräsmattan, gick ut och hämtad den…..ja vet inte vad ni tycker man jag tycker nog den ser levande ut i allra högsta grad. Dagens lärdom blir således.
Ge en uttorkad blomma lite vatten och låten återhämta sig så blir den som ny

SAM_5958

Om den stund far vi till Sundsvall för att kika runt lite. Kul för Ella som aldrig varit här att se hur brorsan har det 🙂 sen väntar hockeymatch i em.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.