Annika Duckmark

Skönhet från insidan…

Hej på er,

Ja ni vet hur man ofta pratar om att viss skönhet kommer från insidan, och det är ju faktiskt så…. för att det yttre ska se bra ut vill det även till att vi vårdar det inre för annars lyser det oftast igenom på utsidan. Gäller ju inte bara själva utseendet, utan vi måste ju vårda själen också för att känna oss nöjda på utsidan, allt hänger liksom ihop.

Nu har jag tänkt att jag ska vara lite testperson under 90 dagar ihop med IMEDEEN och jag kommer att testa IMEDEEN Time Perfection.

101

Vad kan jag då förvänta mig under dessa 90 dagar? Jo jag ska få en mjukare, smidigare hud med mer lyster. Hudens utseende påverkas av kvaliteten i den undre hudlagret, som kallas dermis. Här finner du hudens byggstenar – kollagen, elastinfibrer och fuktbindande ämnen.

Nästa vecka kör jag igång med min kur och ni ska givetvis få följa med här på bloggen och se vad jag tycker. IMEDEEN  har varit marknadsledande inom hudvård inifrån sedan 1991 och deras hudvårdstabletter utvecklades ursprungligen av en forskargrupp i Skandinavien som ett komplement till dig dagliga skönhetsrutin genom att vårda de djupa hudlagren inifrån, där vanliga krämer och lotions inte när ner och gör din kropp vackrare från topp till tå.
Hos Lifebutikerna hittar du lätt IMEDDEN´S produkter.
Idag kör jag igång med min kur och ni ska givetvis få följa med här på bloggen och se vad jag tycker. Ska blir riktigt spännande då jag aldrig testat  något liknade tidigare.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elisabeth Gudmundsson

    Intressant att få följa dig??men vet inte hur jag följer dig. Har ingen webbplats.