Annika Duckmark

Pressvisning och rabatt

Hej på er,

Hoppas allt är bra med er, här är det full fart, städar och fixar igen då det nu är dags för visning av huset i helgen…. herregud när det här är över ska jag ALDRIG  städa mer :))))

Det har de senaste veckorna pågått en massa pressvisningar här i Stockholm där man visar upp vår/sommar 2016. I onsdags han jag spring på några st men kommer dela upp det här på bloggen för annars blir ni trötta 🙂 Jag började i alla fall på Rusta där det visades upp en massa härliga utemöbler inför kommande sommar, lite avigt nu när jag blir utan trädgård men jag har en fin balkong som jag tänkte göra riktigt mysig. Det är mycket grått även på utemöbler….

IMG_9068

Jag fastnade lite för den här stolen och hoppas att den kan få plats på min balkong. den går att ha i två lägen vilket jag tycke är perfekt

IMG_9072

IMG_9073

Dessutom fanns det ett antal mattor som föll mig i smaken som passar både ute och inne…

IMG_9077

IMG_9078

Ja en massa härligt att längta efter till våren.

Men innan vi säger hejdå vill jag även tipsa om lite vinter, det är ju första advent nästa vecka och just nu har jag en fin rabatt till er som gäller till den 22/11, Jag har ställt mina på plats och kolla så fint det blev. Klicka in HÄR för att komma till rabatten.

IMG_9245

Trevlig helg kära ni <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.