Annika Duckmark

Oriflame & Plaza Kvinna…

Hej finisar,

Ja igår kväll hade Oriflame & Plaza Kvinna ett evenemang i Oriflames butik på Grev Turegatan här i Stockholm. Jag tog med mig min fina vän Anna som jag knappt haft tid att träffa på hela sommaren.

oriflame

Oriflame har övar 900 produkter och finns nu även som nätbutik. En av mina favoriter är deras puder Studio Artist. Perfekt att använda vid fotograferingar då det inte innehåller något Zink och därför inte gör att man blir blank på kort. Det finns också en uppsjö av olika läppstift och läppglans.

SAM_5060

Supervackra Valerie Aflalo har sedan några år ett samarbete med Oriflame och har i år tagit fram en super fin väska.

SAM_5075

Passade såklart på att föreviga mig själv med ValerieSAM_5073

Johanna Engberg som driver ByEngberg var också på plats. Hon passade på att beställa lite nya Ocky mössor. Hoppas hinna leverera dom till henne idag. Ljusrosa och Navy Ocky mössor kommer alltså strax att finnas på ByEngberg

SAM_5070

SAM_5076

SAM_5077

Plaza Kvinnas vimmereporter Daphne Leon var på plats och intervjuade Valerie om höstens trender. Ett par vida byxor ska man tydligen satsa på tycker Valerie.

SAM_5069

Tack Oriflame och Plaza Kvinna för en mycket trevlig kväll och fin goddie bag 🙂

SAM_5082

På vägen hem blev det en liten kvälls fika och lite tjejsnack….aldrig fel eller hur 🙂

annajag

Ja idag väntar en massa nytt spännande….följ mig på instagram under dagen @aduckmark och här på bloggen blir det uppdateringar ikväll 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.