Annika Duckmark

Intensivt dygn…..

God kväll finisar,

Japp överlevt kryssningen till Mariehamn men oj vad trött i huvudet man är. Det går ju i ett med en liten 4 åring som ska vara överallt. Men jag måste faktiskt säga att han har varit väldigt duktig och det har inte varit mycket gnäll. Till saken hör att kryssningar inte riktigt är mina favoriter :)…….men barnen tycker såklart det är kul så vad gör man inte……..
Min gulliga svärmor Lena och Justins kusin Lucas var också med och förgyllde senaste dygnet 🙂

Gårdagskvällen bjöd på minidisco, och Justin testade Travoltas gamla beprövade moves 🙂

Att kika ut var ju väldigt spännande en massa is och skum från båten :)))

Själv har jag inte en enda kusin, men Justin har i alla fall 1, här är fina Lucas som varit gullig och lekt och badat med Justin på resan 🙂

Nu sover lill prinsen sött och var så nöjd med sin första kryssning. Lite bekymrad var han att någon annan skulle bo i vår hytt inatt. Sötis….

Som ni kanske kommer ihåg beställde Madeleine Ilmrud ( familjen annorlunda ) en Ocky mössa förra veckan och nu har det kommit fram. Se så fin hon blev HÄR och tydligen blev den godkänd av hennes tonårsson. Det ser jag som ett gott betyg 🙂 Och tack för dom fina orden Madeleine, det värmer.
Puss & Kram gänget, vi hörs i morgon.  Då ska det levereras nya Ocky mössor till Inreda.com för där har dom gått åt som smör nu när det 20% rabatt på lagervarorna. Gäller t.om i morgon!!!!!
Bild lånad från Madeleines blogg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.