Annika Duckmark

Henke!!!!!

Hej där,

Gissa om det var en lite kille här hemma som blev glad när han såg den här bilden….. en kompis som fixat Henrik Lundqvists autograf, stort för en lite kille som har honom som största idolen…. ja mamma skulle kanske passat på att ta en också, går ju inte att sticka under stolen med att den här mannen är galet snygg.

782

Men det är ju som sagt var inte hockey säsong nu utan det är fotboll som gäller i allra högsta grad… i morgon är det dags för ödesmatch för Sverige och jag antar att J kommer ladda precis som vid förra matchen 🙂 låt oss nu hoppas på vinst eller i alla fall oavgjort så lever väl våra chanser kvar ett tag till.

994

Två dagar kvar till midsommar och lite långledigt….vad hittar ni på? Vi kommer fira i skärgården med några vänner och hoppas på att det inte blir allt för mycket regn 🙂 särskilt eftersom jag fixat nya glasögon…, snygg svensk design och dessutom med ett syfte. För varje par glasögon som säljs så skänker Anton Frans 200 kr till en av de välgörenhetsorganisationer som de stödjer. Jag valde Barncancerfonden!!

992

Snygga, sitter jätte bra och framförallt bra ljus så att man slipper kisa.

9994

912

Tjingeling!!!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.