Annika Duckmark

Halvvägs med IMEDEEN.

Hej på er,

Som ni kanske kommer ihåg kör jag just nu en 90 dagars kick-start av IMEDEEN Time Perfection i samarbete med IMEDEEN. Jag är nu halvvägs in i kuren som blivit en naturlig del av min vardag. Jag har tidigare haft problem att följa längre kurer då jag tycker att det är krångligt att komma ihåg tabletter varje morgon….men av någon konstig anledning går det den här gången som rinnande vatten och de två tabletterna slinker lätt ner medans jag fixar frukosten.

101

Jag har tidigare haft problem med rätt torr hud och varit och testat detta lätt på Lloyds Apotek där man kan göra det kostnadsfritt. Bara av ren nyfikenhet återvände jag dit för någon vecka sedan för att konstatera att det faktiskt blivit något bättre… så nu är ju förhoppningarna stora på att få ett ännu bättre resultat när jag ätit klart kuren. Jag fortsätter helt enkelt att knapra ett tag till 🙂

672

IMEDEEN® Time Perfection® har varit föremål för minst sex vetenskapliga undersökningar.

Dagligt intag av IMEDEEN® Time Perfection® förbättrar hudens täthet, bidrar till förbättrad hudkvalitet och fuktbalans och minskar synligheten av fina linjer och rynkor.

En rad vetenskapliga undersökningar har visat en avsevärd förbättring av fuktbalansen efter intag av IMEDEEN Time Perfection i 12 veckor.

 

IMG_6607

Va rädda om er <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.