Annika Duckmark

Födelsedag och avslöjade hundägare

Hej finisar,

Idag blir det både ris och ros :))) rosorna går till min älskade sambo som fyller år idag….honom är det ingen större del att uppvakta på morgonen för han är världens trött mössa. Vi trotsade lite ändå då Justin tycker det är kul. Det blev ett tänt ljus fika och ballonger och vår fina sång såklart……..Vi fick varsitt tack och sedan sov han igen :)))) kul kille. Det blir firande ikväll istället.

Sedan över till dagens ris……på väg till dagis idag och på min PW gällde det inte bara att kolla vart man satte fötterna för isfläckarna skull. Nej nu avslöjas hundägarnas lathet under vintern, är dom inte gamla nog att veta att det som göms i snö kommer fram i tö. Ja slutade räkna när jag passerat 50 högar på min runda. Vad är problemet!!!!! ska vi som inte valt att ha hund tvingas gå med huvudet ner för att kolla att inte våra barn och vi själva halkar i något otrevligt. Nej skärpning hundägare, har ni val att ha hund får in ta hela ansvaret. I mitt område är det mycket hundar och därav ser det ut som det gör……..

Nu till något trevligare, om man trotsar alla otrevliga stinkande högar ute och vill komma i form till våren och vill piffa upp sig men en snygg jacka från Röhnisch jag då ska ni klicka in HÄR och tävla.

Puss & Kram ha en fin dag <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.