Annika Duckmark

Fin rabatt hos Love Forever…

Hej på er,

Idag har jag b.la. varit och hälsat på Terece på Love Forever och kollat in lite av sommarens kläder. Ja som ni kanske mins gick jag visning för henne för några veckor sedan men då gick allt så fort att jag inte han kika på allt. Denna fina klänning heter Johanna och är superfin nu till sommaren, till fest eller på stranden.

Love Forever

Kolla in dessa snyggar….superfina och sköna Xuz träskor helt i skinn. Nu erbjuder min fina vän Terece som äger Lover Forever alla mina läsare 30% rabatt på dessa och alla hennes skor som är till ordinare pris. Skriv rabattkoden ”duckmark” i kassan.
Erbjudandet gäller 24/6 – 1/7

SAM_3601

Svart klänning/tunika beroende på hur lång man är 🙂 …..

SAM_3604

 

Halsbandet är bara såååå fint och passar perfekt både till svart eller vitt.

SAM_3606

Lite nya gloss…..i sommar har jag verkligen fastnat för coral och peach färger…snyggt!!!! allt detta kommer från Isadora och det är nagellack, gloss stick och lip gloss.

Isadora

 

Sist men absolut inte minst för denna magnumflaska innehåller 1500 ml….
Festlig flaska att plocka fram till en middag hemma och även en trevlig gå bort present. Gustave Lorentz är ett reisling och passar perfekt till skaldjur, asiatiskt, sallader och kyckling. Frisk smak med inslag av päron, honungsmelon och lime. Riktigt riktigt gott!!!! 199 kr och finns i alla systembolagets butiker. Ett somrigt litet tips 🙂

 

SAM_3610

Ja det var lite smått och gott från dagen, tack alla ni som har lust att kika in varje dag 🙂 va rädda om er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.