Annika Duckmark

Ett ansikte av guld & grattis!

Hej på er,

Behöver du en skön och avkopplande stund före jul eller kanske bättre efter så kan jag verkligen rekommendera denna behandling som jag var på i fredags 24 karat guldkollagenmask för ansikte, dekolletage och ögon. Anti-age mask som fördröjer hudens åldrande, återfuktar och ökar hudens fasthet och lyster samtidigt som den lämnar huden mjuk och len. En silkeslen lätthanterlig ansiktsmask som återfuktar huden upp till 92%, är effektivare än vanliga ansiktsmasker.
Reducerar svullnad och mörka ringar kring ögonen samt förminskar rynkorna.

IMG_9862

Den här behandlingen var verkligen toppen och passade mig perfekt som alltid är lite torr i huden….. och otroligt avkopplande. Jag har i vanliga fatt svårt att sitta still en längre stund då jag alltid kommer på något jag måste göra, så det är blev en välbehövlig avkopplande stund både för kropp och själ. ( ser ju nästan lite läskigt ut ) Du hittar behandlingen hos Beauty Box i Bromma.

IMG_9859

IMG_9864

Slutligen är det dags att avslöja vinnaren i veckans tävling här på bloggen. Tusen tack alla ni som har tävlat om två av mina personliga favoriter från LÓCCOTAINE

54001_A1.jpg

OCC_112591

Och vinnaren är Sara Bengtsson i Västerbotten……. Stort grattis till dig.
( ett vinst mail är skickat till dig ) och det rätta svaret var såklart 16/12.

Nu önskar jag er alla en fortsatt trevlig kväll.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.