Annika Duckmark

En helt vanlig måndag…

Hej på er,

Höstlov…..vad hittar ni på? För Justin är det pappa vecka som börjar ikväll så därför tog jag ledigt från jobbet idag för att vi skulle gå en riktig mysdag ihop. Men ni vet ju hur det är….det blir sällan som man tänkt sig och då är det bra att rätta sig efter de nya förutsättningarna 🙂

Justin fick tillfälle att vara med på hockey camp i hallen och självklart lockade det med en mamma :))))). Så istället för sovmorgon ringde kl 06.00 och vi drog iväg med all packning för samling kl 7.30. Massa förväntansfulla killar och faktiskt två tjejer ( kul ) Justin är enda målvakten och spelar med dom som är födda 05 och 06 ( han 09 ) så idag har det varit ett snabbare spel än han är van vid. Jag har tittat på isträningarna och när det varit fys och teori har jag passar på att både byta däck och göra en sväng på IKEA.

Som tur va tog jag datorn med mig och har hunnit jobba lite samtidigt som det viner med skott utanför fikarummet.

IMG_1011

 

Så snart har jag varit i ishallen 8 timmar och det är dags att lämna över stafettpinnen till pappa Mattias. Ångest kväll….ja ni som lever var annan veckan vet precis vad jag menar. Så då gäller det att boka upp tiden så man inte sitter och tycker synd om sig själv 🙂 IKEA inköp ska monteras och gardiner ska hängas upp…. spännande. Sedan är resten av veckan fullbokad med jobb och kvällsaktiviteter.

IMG_0806

Önskar er alla en trevlig kväll <3

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.