Annika Duckmark

En härlig helg i fjällen…

Hej finisar,

Nu lägger sig lugnet över huset och jag har satt mig framför datorn och skriver några rader till dig, och göra lite annat fix. Sedan tänkte jag hinna hänga upp lite julstjärnor och pynta lite till advent. Vi åker nämligen till fjällen på torsdag och Justin ska till farmor några dagar. En härlig resa till Sälen med Petré event och Bügelhof, sägongspremiär och det är andra året som Mattias och jag är med. Förra året hade vi så roligt och mysigt och hoppas såklart att det blir minst lika bra i år.

Hotel Bügelhof har under några år genomgått en rejäl ansiktslyftning och är idag en hotell med riktig alpkänsla. Spa, god mat och fantastiska rum. Kolla in dessa fina bilder….

21094

21128

21153

Kolla in det här rummet…..en riktig dröm 🙂

22726

23638

23708

Det ska tydligen finnas snö och idag var det fint väder där uppe. Tänkte matcha den vita snön med en vintervit jacka. Den här kommer från Didriksons och är från deras jubileums kollektion, visste ni att dom firar 100 år i år….

SAM_7704

SAM_7705

SAM_7706

Ja vi ska njuta……längtar redan. Men först måste jag på besök hos optikern i morgon. behöver nya linser och glasögon och jag har jätteont i ett öga…..lite oroväckande. Exakt ett år sedan jag hade sår på hornhinnan så nu håller vi tummarna att det inte är det igen 🙂

Vi hörs i morgon hoppas jag…

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.