Annika Duckmark

Dags att summera 90 dagar med IMEDEEN

Hej på er,

Genom ett samarbete med IMEDEEN  har jag nu genemgått en 90 dagars challange med Time Perfection. För första gången någonsin har jag faktiskt lyckats hålla en kur utan att glömma en enda tablett, riktigt stolt över mig själv 🙂

IMEDEEN® Time Perfection® arbetar i hudens djupare lager där vanliga anti-ageing krämer inte kan nå ner. Produkten innehåller  Marine Complex™, som är rikt på proteiner och polysackarider, som påminner om de som naturligt finns  i huden och LycoPhence GS Forte™,en  patenterad formulering med Tomatextrakt (indehållande  lycopen), vindruvskärneextrakt, vitamin C och zink.

  • Bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress²)
  • Bidrar till normal kollagenbildning¹),
  • Bidrar till att huden i ansiktet och på kroppen känns mjukare, spänstigare och smidigare

672

Det är ju faktiskt lika viktigt att vårda huden från insidan som från utsidan.

Huden är kroppens största organ och bildar en skyddande barriär mot omgivningen. Kosmetiska krämer och serum verkar i hudens översta lager (epidermis). Hudens utseende avspeglar det liv du lever, ditt generella hälsotillstånd och dina hudvårdsrutiner.

Men det handlar inte bara om den synliga delen av huden. Hudens övergripande kvalitet, dess förmåga att behålla fukt och dess motståndskraft beror på de djupare strukturerna i huden (dermis) som innehåller kollagen, elastin och fuktbevarande ämnen. Det är här, dit krämerna inte når, som IMEDEENs hudvårdstabletter arbetar. De stöttar och skyddar hudens viktiga byggstenar så att den håller sig vacker längre.

Jag känner själv att min hud under den här tiden blivit spänstigare och känns inte lite torr längre vilket jag tidigare har haft lite problem med. Kul att testa något som faktiskt har gett ett synligt resultat.

IMG_8444

101

Tänk på att en hälsosam livsstil, varierad och balanserad kost är viktigt. Kosttillskott ersätter inte en balanserad kost. Va rädda om er <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.