Annika Duckmark

Att bygga ett nytt liv…..

Hej på er,

Jag är rörd, tusen tack för alla värmande, stärkande och kloka kommentarer till både Mattias och mig. Det känns som vår inställning till allt som händer är helt rätt och att vi båda kommer komma ut starka på andra sidan. Visst är det många dagar som är tuffa och tårarna har som sagt var varit många och är fortfarande mellan varven.
Nu måste vi båda bygga varsitt nytt liv men med gemensamt fokus på Justin och de stora barnen.
Jag har köpt ett nytt boende i närheten av där vi bor idag och Mattias letar nu också för fullt. Inom kort kommer vårt hus att säljas…..det är en stor sorg för mig då jag har trivts väldigt bra här och vi har lagt ner mycket kärlek i huset, men det är bara materiella saker ( viktigt att komma ihåg ) 🙂 men jag tror nog att många av er som gått/går igenom samma sak också känt så. En okänd förändring känns oftast skrämmande och ibland är det svårt att hålla hjärnan på rätt spår, men jag är som sagt var övertygad om att allt blir bra, vi är alla friska och det är ju det som är det viktigaste.

I helgen ska jag åka med jobbet till Göteborg…… ja jag behöver väl inte säga att det ska bli underbart. Många av er har skrivit att det är viktigt att jag även fokuserar på mig själv och ger mig själv tid att tanka styrka. Det är precis vad jag ska göra i helgen. Fantastiska arbetskamrater, god mat, härliga upplevelser. Ja det kommer göra att jag får kraft att tuffa vidare och anta alla utmaningar som kommer framöver.

Den här bilden får symbolisera vår nya lilla familj ( fast vi kommer alltid på ett sätt vara en familj Mattias, Jag, Justin, Ella och Elias ) och mina fina svärföräldrar…..dom släpper jag aldrig <3

IMG_7975

Önskar er alla en fin helg, va rädda om varandra <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva

  Vackraste Annika, ni kommer att gå stärkta ur denna kris även om det kommer att fällas många tårar på vägen. Ett uppbrott är aldrig roligt men ibland nödvändigt. Låt det ta tid, sen blir allt så mycket bättre. Styrkekramar till dig !!!!!!

 2. Linda

  Styrkekramar!
  Du tänker helt rätt, men självklart är det svårt.
  Och ja, ta hand om dig själv också – annars är det svårt att vara en bra mamma.
  Kramar

 3. Diana

  Beklagar att ni vart tvungna att gå den vägen ni också men man måste göra det som känns bäst för en och sin familj. Lycka till med allt fina ni.