Annika Duckmark

Dags att inreda…

Ny dag och nya möjligheter…..

Det är dags att börja blicka framåt och tänka på roliga saker….så som inredning. Det är det jag längtar mest efter nu, att få inreda vårt nya hem. Att Henrik Lundqvist ska pryda Justins vägg är klart sedan länge och är nog inte förhandlingsbart att ändra….. men i mitt sovrum och vardagsrummet har jag funderat ett tag på vad jag ska ha. Har funderat på att använda mig av Kalkitir som jag tycker är supersnyggt så därför åkte jag till min vän Annelie idag som driver Inreda.com.

IMG_9643

Det finns en massa olika nyanser och det vill till att kolla vila övriga färger nyansen plockar upp, typ om man har ekgolv som jag kommer ha vill den grå plocka upp en gul nyans….ja det är en hel vetenskap.

IMG_9635

Det lutar nog att det blir den här Winter Primo, kommer bli snyggt.

IMG_9626

Annelie är otroligt duktig på detaljer och inredning och det är lätt att bli lite smått galen runt alla henne fina saker….man skulle ju helst vilja ta ALLT.  Hade jag gjort om badrummet hade jag definitivt valt dessa från Tine K Home. 20×20 och kostar 80 :-/st. Vill man inte ha dom på golvet kan man använda plattan som grytunderlägg eller ställa ljus på.

IMG_9630

IMG_9634

Dessa tavlor av Tove Frank står också på önskelistan……

IMG_9632

 

Ja det blir kul det här 🙂

Önskar er alla en skön helg…för mig kommer den gå i hockeyn tecken då det blir en heldag av det i morgon. Tur jag gillar att hänga i ishallen 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.