Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Tid till bloggen…

Hej!

Jag bloggar nästan varje dag i huvudet:) Men vad hjälper det? Vår dator har krånglat så himla mycket så jag började blogga från mobilen, jag tyckte att det var mycket lättare att få in bilder därifrån men det  tog ju mycket längre tid att skriva. Tyvärr är jag inte så teknisk, så de inlägg jag skrev på datorn emellan kom inte upp på mobilen:( Nu har jag fått tillgång till dator igen och tänkte att jag skulle komma igång med bloggandet. Men nu hinner jag inte alltid starta datorn så det blir sådär…trist!

Vad sysslar jag egentligen med om dagarna?? Ja den frågan har jag ställt mig många gånger, men vet inte om jag har nåt bra svar på det. Önskade att jag visste. Min nya ”hobby” är pw. Jag tävlar med mig själv att försöka få ner kilometertiden. Men kanske inga större framsteg. Jag har fått frågan om jag har gått ner i vikt och det har jag inte gjort. Det händer ingenting på vågen men byxorna sitter lite lösare och jag känner mig lite piggare och det är kanske det folk ser och tror att jag gått ner i vikt. Den här veckan har jag gått 24 km (sammanlagt).

Igår var jag och T. ute på en runda men jag kände mig jättetung i benen. Det kändes som jag gick och gick men inte kom framåt. Så nu har jag vilodag idag.

Jag lämnar V. och A. i skolan/förskolan till kl. 8 varje morgon och hämtar igen kl. 14. Däremellan står ofta promenad på schemat, ibland bvc-besök, städ/plock:( men FRAMFÖRALLT att ta hand om E. Och det är ju helt underbart! Jag känner mig lugnare nu med tredje barnet så jag tror att jag njuter mer nu av att vara föräldraledig men samtidigt brottas jag med för lite pengar och att tiden springer iväg och jag vill INTE börja jobba. Jag vill bara vara hemma!!!!

Jag blir förvirrad av dessa lediga dagar mitt i veckan. Jag har svårt att hålla koll på vad det är för dag. Och så blir jag så ledsen när T. jobbar helgerna. Jag känner mig så ensam:( Jag vill att barnen ska få vara med båda sina föräldrar men just nu känner jag att de bara får hänga med mig hela tiden och det känns faktiskt lite tufft. Visst han jobbar ”bara” varannan helg men det KÄNNS som det är VARJE. Det känns som de lediga helgerna går till att städa  för det hinner jag inte när jag är själv med barnen och det är inget vidare.

Men i sommar blir det ändring…då kommer vi hänga HELA familjen i 8 veckor. Frågan är om vi kommer bli galna på varandra eller om vi kommer njuta varje minut.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.