Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Värmer upp inför sommarlovet

Hej!

Idag beslutade jag att A. skulle få vara ledig från förskolan.

V. skulle ut och vandra med skolan. Det lät så mysigt och han var laddad. De hade haft en jättebra dag i skogen fick jag höra av både honom och fröken vid hämtning.

Mitt mål med dagen var att åka till Södertälje stadshus, där de skulle ha en utställning om ombyggnaden av väg 57. Jag är inte jätteinsatt i det hela men försöker hålla mig uppdaterad. Jag kan ingenting om planritningar och detaljplaner hit och dit och jag kan LOVA att jag blev inte mycket mer klok för att jag åkte dit och bläddrade i massor av pärmar. MEN jag kan säga att jag var där (ifall någon skulle fråga). Personligen tycker jag att de mer än gärna får göra en förbifart så vi slipper ha all tung trafik utanför fönstret. Inte för att det stör rent bullermässigt utan för att jag är rädd om våra barn, att det ska hända en olycka. För det går ganska fort trots att det är 50.

Annars har jag röjt lite i mitt sk pysselrum. Det ska flyttas för att V. ska få det som sitt ”sovrum”.

I övrigt har jag hittat en del på blocket jag skulle vilja ha men har ingen möjlighet att hämta det, då T. jobbar hela helgen och jag inte kan köra med släp (har för övrigt inget släp heller). Och gräset skulle behöva klippas men jag vet inte hur traktorn fungerar (och vet egentligen inte om jag vill veta det heller) och handjagaren står såklart längst in under med en massa bråte ( en motorcykel bla) ivägen. Jaja men det ska regna. Undrar vad jag och barnen ska hitta på.

Trevlig kväll på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.