Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Påsk

Hej!

Jaha ja så har det hunnit vara påsk också. Tiden bara rinner iväg, och jag hinner knappt med. Barnen har haft påsklov den här veckan. Det har varit jättemysigt att slippa stressa upp på morgonen för att hinna i tid till skola och förskola.

I tisdags var vi hemma hos min syster och firade henne lite i förskott. Det är ett helt företag när vi ska iväg någonstans hela familjen och speciellt om vi har en tid att passa. Vi åkte ändå i god tid hemifrån…när vi kommit en bit på väg frågade jag T. om han hade dragit ur strykjärnet och det trodde han. Men som vanligt när man får en sån fråga blir man lite osäker. Vi ringde en granne som kunde åka förbi och kolla genom köksfönstret och såklart satt sladden fint i väggen. Så det var bara för oss att VÄNDA. Typiskt! Vi har pratat så många gånger om att vi måste göra nycklar till grannen och våra föräldrar och just i tisdags hade det verkligen varit aktuellt. Vi kom till slagsta iaf. Kom en hel timme senare till syrran. Men hellre det än att komma hem till ett nerbrunnet hus. Det var hur som helst en väldigt trevlig kväll hos syster och hennes kille. De bjöd på tacos till middag och nån slags chokladkräm till efterrätt. Jättegott!

I onsdags var jag och barnen bara hemma och tog det lugnt. Vi har målat lite i vår blivande garderob. Det kommer nog bli bra när det blir mer klart.

I torsdags var jag en sväng på jobbet och hälsade på. Där är det ju också påsklov så jag hann prata med dom i lugn och ro. V. och A. följde också med. De tycker det är så roligt att få följa med och leka. T. var hemma och städade och bytte däck på lilla bilen.

Igår lördag åkte vi till mina föräldrar och firade påsk. Min pappa håller på som mest med att rusta båten, så vi gick till parken en stund innan vi gick hem och började med maten. Det var en lugn och trevlig kväll. Vi sov över där. Och när vi kommer till själva övernattningen får jag världens hemlängtan. Jag tycker det är krångligt att inte sova hemma. Det märktes även på barnen då de är vana att jag nattar A. och T. nattar V. och när de är hos mormor (själva) är det mormor som nattar och igår blev det krock då vi alla tre var där samtidigt. Men tillslut löste även det sig och vi somnade. Jag sov inte speciellt bra, låg vaken jättemycket.

När vi skulle åka hem åkte vi först förbi pappa vid båten för barnen ville så gärna se var han höll hus, sen åkte vi på en liten utflykt och tittade där mina föräldrar ska flytta. Jag säger då det. Känns fortfarande jättekonstigt att de ska flytta ifrån min ”hem-ö”.

När vi kom hem ville barnen såklart leka i trädgården och V. ville cykla. Vi har ganska bra fördelning hemma (på vissa saker iaf), bla så brukar jag göra pannkakssmeten och T. steka pannkakorna. Sen brukar jag duka.

Trevlig kväll

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.