Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Ledig fredag och lånebil

Hej!

Imorse skulle vår bil in på service. T. tog med sig A. in till stan med bilen. V. var jättearg för att han inte fick följa med. T. visste ju inte om han skulle hinna tillbaka innan V. skulle till skolan.

De fick en lånebil under tiden. En röd Audi A3.  T. frågade om jag ville testköra och varför inte, när man har chansen:). Jag tycker det är lite svårt att köra automat så jag var glad att den var manuell. Annars hade jag inte vågat prova med risk för att jag kört in i något.

Vi tog en sväng till Gnesta för jag skulle in och kolla efter ett par begagnade skor till ett litet projekt på röda korsets second hand. Min syster fyller år nästa vecka och det ska bli en present. Kan tyvärr inte berätta så mycket mer just nu ifall hon läser detta. Men jag ska visa bild när hon har fått dom:)

Jag kan lova att hon blir nervös nu (om hon skulle läsa detta). För hon är kanske inte jätteförtjust i begagnade kläder/skor.

Jag köpte även häftgrund/primer till ett annat litet projekt jag har. Ja projekten haglar hemma:) Just nu vill jag måla om ALLT och lite till. Men måste börja lite smått med något för det tar sin lilla tid och jag kommer tröttna om jag målar allt på en gång. Då blir det bara halvfärdigt.

Jag skulle vilja ha tag i provburkar (pastellfärger), någon som vet vart de har såna?? Jag har frågat på en målarbutik och på Järnia, men de hade inte. Hoppas på tur snart.

Nu har T. åkt och hämtat V. som ska på simskola. Kul för T. att äntligen kunna följa med och titta. Själv är jag hemma med tjejerna. Jag tänkte göra efterrätt till kvällen och ha lite fredagsmys med A.

Ska klura ut nåt att göra i helgen då T. jobbar. Inte jättekul för barnen att bara vara hemma jämt. Samtidigt beror det lite på vad det blir för väder också. Idag tycker jag att det är ganska omysigt väder och då vill man inte gärna hänga i nån park eller så. Jag längtar till man VILL vara ute för då kan man ha picnic eller så.

Nu ska jag försöka få E. att vila lite. Ha en bra kväll.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.