Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Påskpynt

Hej!

Snart är det påsk…och det ”ska” pyntas. Jag vet inte men jag är inte så mycket för just påskpyntande. Jag ger gärna bort påskägg och presenter däremot. Eftersom mina barn fyller år i november, december och januari ser jag påsken  som en jättechans att få ge de presenter fast det inte är deras födelsedag. För två år sen fick barnen studsmattan i påskpresent och den har de ju glädje av fortfarande. Det är underbart att se den glädje de utstrålar när de hoppar.

Så idag ska jag se om jag hittar några fjädrar annars får jag åka och köpa så barnen kan pynta ett påskris. Vi brukar sätta fjädrar i en buske utanför huset. Eftersom T. är allergisk, så vågar jag inte ta in påskris. Nu har jag sett nån som målat grillpinnar i pastellfärger och satt fjädrar i toppen och satt i en glasvas. Och det tyckte jag var ganska fint så det tänkte jag nog göra också.

Nåt jag tycker är svårt är att veta när ska man börja påskpynta?? Till jul börjar jag alltid pynta till 1 advent men till påsken finns det ingen given dag. När börjar ni påskpynta?? Och hur länge har ni ”påsken” kvar??

När jag jobbar, tycker jag det är jättemysigt när påsklovet kommer INNAN påsken, för då kan man påskpyssla på själva lovet. Så vi får väl se hur mycket pyssel det blir nästa vecka.

Ha en bra dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.