Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Lördagshäng

Hej!

Idag ringde vi och kollade hur det var med A. Hon var piggare och kräkfri sen natten nån gång. Hade ätit lite och började bli sitt vanliga jag.

T. tog E. med sig in till stan och hämtade A. medan jag och V. åkte till Gnesta och köpte en keps till honom på sportaffären. När vi kom hem igen hade jag lovat cykelpromenad.

Och såklart när jag är själv hemma och har lovat nåt så funkar det inte som det var tänkt. V. cykel hade ingen luft i framhjulet SÅKLART:( och T. var i stan. Typiskt!

Som tur är har vi världens bästa grannar som dessutom var ute och kunde hjälpa mig fylla däcket med luft. Han bytte tom ventil för att få luften att stanna kvar. Tack!!!!

Då kunde vi cykla/gå. Jag ville gå runt sjön men V. ville bara gå/cykla en kortis så det blev lite parkhäng istället. Jag hatar egentligen att springa men nu fick jag chans att träna lite på köpet när jag sprang bredvid V. när han cyklade. Man kan säga att jag lurade mig själv lite och det var ju toppen. Jag kanske kommer på att det kan vara roligt att springa om jag fortsätter såhär. Den som lever får se:)

Har även hängt tvätt UTE (jag vet att jag kommer bli hängd för det OM det skulle bli dåligt väder) men jag chansar! Än så länge skiner solen även om det är kalla vindar. Nu vill jag att värmen kommer också. Mysigt! T. är ute och byter däck på bilen, V. och A. leker ute och E. sover i vagnen. Låter som en toppenlördag i mina öron.

Ikväll blir det grillat!!!

Det bästa av allt är att T. är LEDIG imorgon med. Vad händer?

Ha en fortsatt bra lördag mina vänner.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.