Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Fläng hit och dit

Hej!

Igår (fredag) var en riktig häng- och slängdag. Jag, A. och E. lämnade först V. i skolan på morgonen. Sen åkte vi hem och var hemma ungefär en timme innan det var dags att åka in till stan för dagens bvc-besök. Jag hade fått en tid till en barnläkare för A.

Sen åkte vi hem igen. På vägen stannade vi och handlade lite. Väl hemma blev det lite yoghurt-lunch. Sen upp och hämta V. i skolan igen. Och eftersom det är en liten stund emellan skolans slut och simskolan blev det att vi åkte hem igen och hann med lite fredagsmys i form av ostbågshjärtan. Sen på med kläderna igen och bilen in till stan. Lämnade A. hos farmor innan vi åkte vidare till simskolan. Tidiga som vanligt hann jag klämma i E. lite mat i bilen innan.

Idag (läs fredag) fick jag inte vara inne i ”bassängrummet”, så jag och E. satt på en bänk utanför men såg genom en stor glasvägg vad de gjorde. Jag tycker verkligen att V. är jättemodig, för att inte ens vågat vara i vatten tidigare går han ner i bassängen helt själv och utan puffar. Idag fick han puffar efter  halva lektionen för att känna sig lite säkrare.

När lektionen var klar åkte vi hem till farmor dit T. också hunnit ta sig. Där väntade middag. När jag kom in så såg jag att A. var jätteblek och inte som vanligt. Jag frågade henne hur  hon mådde. Då kräktes hon. Stackars liten!

Vi åt i omgångar och till slut somnade hon på golvet. Sen fortsatte det:(

Jag klädde på E. och V. och gick och satte de i bilen men A. ville stanna kvar hos farmor. Jag förstår henne iofs för när man inte mår bra vill man inte åka bil. Men att lämna henne SJUK hos farmor var jobbigt i mammahjärtat. Usch va jag kände mig hemsk. Men de övertalade mig att det skulle ordna sig och bli bra. Så jag, T. V. och E. åkte hem själva. Jättekonstigt!

Hade lite fredagsmys framför Let´s Dance, innan ögonen checkade ut.

Sov en lugn natt hemma!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.