Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Viktnedgång

Hej!

Jag lever med en helt underbar man. Fattar inte att jag har haft sån tur att träffa just honom. Jag vill lova er att såna som han inte växer på  träd. Jag älskar dig T. Du är det finaste som hänt mig och tack för våra underbara barn.

2007 väntade vi vårt första barn och på hösten en månad innan V. föddes förlovade vi oss. Vi har ofta pratat om att gifta oss men än har det inte blivit av. Jag vill bara gifta mig en gång och då ska det vara ordentligt. Själva giftermålet i sig kostar inte så mycket men jag vill ha en fest och jag känner att ekonomin inte har tillåtit att ha den där festen än. Men en vacker dag så blir det nog av ska ni se.

Nu har vi iaf tagit steget att vi ska gå ner i vikt (tillsammans?!) För på ett bröllop vill man ju vara sitt snyggaste jag. Vet inte om vi direkt har satt nåt slutdatum men vi har sagt en varsin målvikt. Jag känner att jag tappat stinget lite då det kommer till mat. Tycker det är svårt att veta vad man ska äta och inte. Men vi försöker iaf. Gott nog kan jag tycka i dagsläget.

T. har börjat träna innan jobbet några dagar i veckan. En jätteeloge till honom för det. Jag har börjat promenera. Mina rundor brukar vara på 4-8 km flera dagar i veckan. Jätteskönt!

Kul att ha nåt att se fram emot även fast det inte är något som är bestämt i tid ännu. Hoppas vi lyckas med vårt mål någon gång i framtiden.

Håll tummarna för oss.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.