Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Tillbaka

Hej!

Det var inte igår jag var här inne och skrev något. Men nu tänkte jag ge det en ny chans. Det har hunnit hända en hel del sen sist jag skrev. Bland annat har vi fått tillökning i familjen av en liten underbar tjej som blev tre månader häromdagen. Det är galet vad fort tiden går. Önskade man kunde pausa och få njuta i massor. Njuter vill jag lova att jag gör. Varenda liten minut av dygnet. Men jag vill göra det LÄNGE.

Idag har det verkligen varit vårväder ute. Underbart! Tog en promenad med vagnen på 7,89 km.

På eftermiddagen har jag och T. hjälpts åt att tvätta de flesta fönster. Jag har fått låna en sån där ”maskin” från Kärscher. Jag vet inte riktigt om jag tycker att det blir så bra men det blir iaf mycket bättre än det var innan vill jag lova. Våra fönster sitter ganska högt upp (på nedervåningen, utifrån sett) och vårt sovrumsfönster öppnas utåt så det måste man tvätta utifrån. Övervåningen tog vi inte alls idag. Får se om jag hinner en annan dag. Som sagt vi har bara lånat maskinen och de vill ha tillbaka den snart. Får kanske låna den igen eller återgå till vanlig hink med vatten. Lite knöligt bara då man ska balansera på en stege. Vi får helt enkelt se vad tiden utvisar.

Hämtade barnen ”gåendes” idag. Jättemysigt att promenera  hem hela familjen tillsammans. V. och A. lekte ute, E. sov i vagnen på altanen och jag och T. tvättade fönster, jag tvättade, T. mekade lite med motorcykeln. Ja en helt underbart mysig eftermiddag i solen utomhus.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.