Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Minisemester del 2

Dag 2; Barnens Göteborgskort gick ut kl 13, så vi åkte in till stan hyfsat tidigt. Vi parkerade i ett garage nära Universeum, där vi började dagen. Där var en våning med dinosaurier, i naturlig storlek. De hade ljud inbyggt och kunde röra sig lite. V. tyckte det var lite läskigt men A. tyckte det var ”loligt”:) Vi var även i regnskogen och tittade på lite djur, akvariet där vi såg de flesta sorters fiskar och hajar.

På en våning handlade det om rymden… Och om kriminalteknologi. V. som ÄLSKAR polisbilar blev eld och lågor när det stod en polisbil där som man självklart fick sitta i.

När vi gått på Universeum några timmar gick vi ut och tog spårvagnen till Centralstationen, där vi åt glass. Sen blev det promenad ner till hamnen där vi gick ombord på ett militärfartyg (museum). Vi missade att man kunde låna flytvästar till barnen så till en början var de utan, men jag fick panik och var tvungen att gå av (med A.). Då upptäckte jag att det fanns flytvästar att låna så vi provade igen. Sen skulle T. gå ner i en ubåt, vi andra stannade kvar uppe på däck.

Efter besöket promenerade vi tillbaka till Centralstationen och tog spårvagnen tillbaka till Universeum, där vi ställt bilen.


BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.