Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Minisemester del 1

Hej!

Vi har sån ”tur” att T. syrra bor i Göteborg. Och förra veckan var de bortresta, så vi kunde få låna huset (alldeles gratis). Det erbjudandet kunde vi inte tacka nej till. Så i onsdags (förra veckan) packade vi in oss i bilen. Det regnade hemma (ganska ordentligt). T. hade kopplat in vår bärbara dvd. Så barnen kunde titta på film hela vägen ner. Helt underbart!

Väl nere i Göteborg sken solen:)
Vi installerade oss i huset och barnen gick loss på alla leksaker. Vi försökte hålla sakerna kvar i rätt rum, men jag kan inte lova att de låg i samma låda som tidigare.

Dag 1 köpte vi varsitt 48 timmars Göteborgskort till mig och T. Och varsitt 24 timmars till barnen. Sen åkte vi och parkerade bilen på en av kortets gratisparkering. Himmel vad svårt det är att köra bil i den staden. (Även fast jag inte körde fysiskt så hann det bli en hel del fula ord i bilen). Väl framme parkerade och klara gick vi till Alfons Åbergs kulturhus.

Sen gick vi ner på stan och åkte Paddan:) barnen tyckte det var jättekul.
Efter båtturenblev det ett besök i ”Feskekörka”. Där kollade vi på alla möjliga sorters fiskar. Vi köpte en skaldjurssallad som vi delade på utanför. Mums!

Gjorde även ett stopp i leksaksaffären….såklart. A. valde en bilbarnstol och bärsele till sin docka och V. valde en tankbil i lego.

Mer får ni läsa i nästa inlägg:)

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.