Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Tråklördag

Jag ogillar när T. jobbar på helgen. Då vill jag ha familjen samlad.

Idag har jag gjort en rokad på övervåningen:)
Jag tycker att det blev för krångligt när jag skulle sortera in tvätten. Lite till barnen och lite till oss och så var det alltid nåt plagg som hamnade i fel garderob. Så jag har försökt trycka ihop oss så barnen får plats i samma.

Idag flyttade jag in byrån (som stått i A. rum) i vår garderob och det blev riktigt bra. Nu måste jag bara införsskaffa en till likadan och en till fast smalare. Det kommer bli toppen när det är klart.

Sen ska jag ta bort en garderob vi har i hallen och sätta upp sparringskenor och hyllplan från golv till tak där istället. Kommer också bli bra när det blir klart.

Imorgon ska jag be T. lite snällt om att vi ska fortsätta med vår panelvägg så jag kan be pappa komma ner och fixa det sista.

Jag har sååååå många projekt på gång så ni kan inte ana:) Jag vet att T. suckar lite inombords men han säger inte så mycket längre. Det är kärlek!

Nu ska jag gå ner och vara lite social innan läggdags.

Godnatt!!!

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.