Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

En vecka…

Var tog den här veckan vägen? Förra helgen var min hathelg…. Jag hade världens ågren för måndagens operation. Och ja… Jag tyckte det var sjukt läskigt. Och tycker det fortfarande.

Fick komma hem väldigt tidigt och det var ju alldeles underbart skönt. Jag ogillar sjukhusmiljön skarpt.

Mina barn har tagit hand om mig för att inte säga vad min underbara man gjort. Stackarn han har varit helt sänkt den här veckan. Jag ska bara bli lite starkare i nacken och av med mina plåster så ska vi nog hitta på nåt skoj tillsammans.

Imorse hjälpte han mig att tvätta håret (försiktigt). Ville inte ha in vatten innanför plåstrena och det ska han ha guldstjärna för. Det var riktigt skönt!

Idag har jag mest tagit det lugnt. Barnen var på förskolan. Jag och T. hämtade barnen tillsammans idag sen åkte vi och handlade. Åt en jättemysig middag och glass till efterrätt.

Jag frågade V. om han ville ha veckopeng när han börjar förskoleklassen efter sommaren. Han kunde få det om han tex städade sitt rum eller bäddade sängen ordentligt. Han svarade;” nej jag har redan tillräckligt med pengar”.
Haha jag och T. var tvungna att titta bort för att inte få värsta skrattbrytet.

Underbara ungar:)

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.