Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Operationshistoria

Kom till Huddinge sjukhus avd B82 kl 7.15 på måndagsmorgonen. Där i väntrummet blev jag förbannad (men höll mig i skinnet och sa ingenting). Det satt en kvinna i en tresittssoffa och gjorde inte en fena för att ”smala” in sig så fler skulle få plats. Nä där satt kärringen i mitten med sina saker runt sig så T. fick stå.

Som tur var behövde vi inte vänta så länge på att få komma in. Jag fick ett rum ganska direkt med plats längst in vid fönstret.

Jag fick en jättegullig tjej som rumskompis. Hon och hennes man som också var med jobbade båda på ambulansen och kände en del sköterskor där.

Kl 8.20 rullade de ner mig till operationssalen. Där tog narkossköterskorna hand om mig och jag fick lägga mig tillrätta på en varm brits med täcke över mig. Sen sa de godnatt och jag sov.

Jag var sövd i 5 timmar. Vaknade och mådde illa.

16.30 var jag tillbaka på salen igen. Trött och illamående.

T. kom precis samtidigt som mig och stannade till ca kl 19. Då hade jag fått i mig två tuggor på min smörgås.

20.30 kom min ”rumskompis” tillbaka. Kändes skönt att ha någon att prata med. Sov till och från hela natten. Ingen smärta.

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.