Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Nedräkning

Vilken fredag! Jag ringde sös hudmottagning i början av veckan för V. har fått tillbaka sina prickar på underarmarna. De hade en tid 17 maj, men det tyckte jag var lite långt bort så hon föreslog fredag. Perfekt.

Idag hade T. tagit ledigt från jobbet för att åka med V. till sös. Då säger de att det är fel dag. Han var bokad till den 10 maj. (Ja det var ju mycket närmre i tid:)) Ett missförstånd måste ha uppstått men som tur var löste dom det genom att trycka in V. på en liten undersökning. Resultatet eksem och torr hud. Vi ska smörja in honom med miniderm och mildison. Det kommer nog bli bra det här.

Idag ringde dom från Huddinge sjukhus ang. min operation på måndag. Jag fick veta var jag skulle , när jag skulle vara där och vad jag skulle göra innan hemma. Usch jag är alldeles kall. För mig är det här ENORMT stort. Blä!!! Knöljävel (ursäkta språket). Men jag får åka hem på tisdag förmiddag. Det känns ju underbart. Jag längtar redan hem:)

Ikväll köpte vi middag från kolgrillen i Gnesta. Snabbt och gott. Nu sover barnen och T. är hos ”grannar” och ”flyttar skåp” heter det. Jag skulle nog kalla det för att han är där och dricker öl❤.
Det spelar ingen roll vad han kallar det för. Jag sitter väldigt skönt hemma i soffan och tittar på Let’s Dance. Så mig går det ingen nöd på.

Imorgon ska jag fixa en present till min fina lillasyster. Hoppas jag hittar nåt riktigt bra.

Ha en fin kväll alla glada:)

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.