Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Vill vara leeedig

Nu är jag inne i en sån där period igen då jag känner att jag inte hinner med. Jag tvättar och tvättar men ser liksom aldrig botten på rvättkorgen. Märkligt!

När jag är på jobbet vill jag bara hem och fixa…
Och när jag är hemma får jag dåligt samvete för att jag inte jobbar.
Det stressar att vårda barn samtidigt som det är lite skönt att vara hemma. Allt är så dubbelt.

Sen händer det massor framöver. Jag ska på spa i början på mars och vara ledig en dag från jobbet. Visserligen är det min tidiga dag men iaf.

I april ska jag på kurs med jobbet ( måste fixa vikarie och någon som stänger), veckan efter är jag medbjuden på trevligheter samma med stängning. Jag börjar 12.30 och själva evenemanget börjar 18 i stockholm. Jag vill vara ute i god tid med trafik och så. Tänkte nog ta en semesterdag. Blandade känslor. Veckan efter det har förskolan stängt och jag har flaggat på jobbet för att jag tänker ta en föräldradag.

Det som jag tycker är jobbigt är att ta ledigt från jobbet så mycket som det blir:( jag får ont i magen av det. Vad kommer mina kollegor säga??? Jag VET att jag egentligen ska skita i det men jag är inte den som ska vara obekväm. Jag vill nog vara de flesta till lags. Inte så krånglig med andra ord.

Tycker ni att jag är knäpp????

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.