Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Helgstress

Som det har sett ut många helger nu är att T. jobbat:(
I helgen skulle han ha jobbat 9-20 både lördag och söndag men lyckades byta med sin mamma. Så han har mer eller mindre jobbat 6-14 istället. I lördags åkte jag till stan och mötte upp T. där efter jobbet. Tanken var att jag skulle byta mitt klockbatteri som dött men butiken var överfull av folk och bara EN expedit:( Konstigt!! Så det sket sig fullkomligt:( Hittade iaf en present till min pappa som fyller år på tisdag.
På kvällen tittade vi på melodifestivalen. Jag säger bara: Vad hände?? Katastrof!!!! Hoppas på bättre bidrag till nästa helg.

Idag hämtade jag och barnen T. på stan när han slutade. Sen åkte vi upp och ställde min bil på garaget ich tog stora bilen som T. kopplat släpet på och åkte till Bauhaus och köpte en duschvägg. Äntligen!!! Sen åkte vi vidare till Ikea och provsatt vår ”nya” soffa. Åh det kommer bli så bra i vårt vardagsrum när vi sätter fart.
Jag bad min pappa köpa panel för det är en hel djungel och jag vet inte skillnaden. Jag vet bara hur jag vill ha det i slutändan. T. tyckte att jag skulle fråga på Bauhaus, men jag kände att det inte var någon idé när jag inte fattar själv.
Handlade lite på vägen hem.

Nu nattat barn och sen bara njuta en liten stund av lugnet innan jag ska gå och lägga mig.

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.