Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Vab-dag

Här blidde det en vab-dag idag. A. hade feber igår men idag verkar den avtagit. Nu är hon ”bara” förkyld. V. är frisk nu och fick välja idag om han ville gå till förskolan eller vara hemma med mig och A. Han valde att stanna hemma idag. Så vi har en mysig dag tillsammans i pyjamas. Jag har fixat lite i köket. Tagit bort en massa onödigt och kastat gamla blommor i fönstret. Så nu måste nya fräscha blommor införskaffas. Jag har också kastat GAMLA kryddor som datumet gått ut på för längesen och såna vi inte använder. Var en del kan jag lova. Barnen har ”pärlat”, lekt, tittat på TV och myst om vartannat. Just nu har de racerbana med bilarna på vardagsrumsgolvet.

Imorgon ska jag jobba halvdag då T. börjar sent och kan ta barnen på fm. Perfekt då hinner jag vara med på vår planering. Det värsta är att min ena kollega är magsjuk och kommer inte (som tur är). Jag hatar MAGINFLUENSA!!!!!!

Ute är det 4 plusgrader och snön smälter nu bort för att säkert frysa snart. Då halkar man väl ihjäl utanför dörren. Blä för slask. Nu längtar jag faktiskt efter värmen och solen. Tills man kan sitta ute och fika:)

Jag håller som bäst på att planera inredning i vårt vardagsrum, sovrum och pysselrum. Jag vet….ganska många projekt. Men jag ska försöka ta en sak i taget.

Pysselrummet blev inte som jag tänkte mig när vi flyttade in och nu sitter jag knappt där för det är så stökigt. Men jag har en lösning på gång som jag tror kan bli bra. I helgen ska jag nog åka runt och kolla priser på panel. För det ska vi ha i vardagsrummet är vi överens om. Skönt!!

Nu ska jag nog gå upp och bädda sängarna och duscha iväntan på att T. ska komma hem från jobbet. Det är så mysigt när vi är hemma tillsammans hela familjen. Jag älskar det!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.