Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Glamouren flödar…

Glamouren flödar…..NOT (inte här iaf).
Jag är sjuk och har så varit hela nyårshelgen. Och då menar jag inte lite sjuk utan riktigt j—la dålig. Har haft feber som pendlat mellan 38,7 och 40,3 grader. Ont i hela kroppen, ont i halsen. Jag har tryckt i mig alvedon och när den åkt ur kroppen har febern varit uppe på närmare 40 grader igen.

Nyårsafton firade vi i pyjamas. Helt värdelöst!!! Inget sug efter mat:( nä fy det har inte varit roligt alls.

Imorse fick jag en tid på närakuten för att kolla om det är halsfluss jag fått. Men proverna visade ingenting. Konstigt tyckte läkaren som gav mig pencillin trots allt. Skulle det inte gå över av den här kuren skulle jag höra av mig till vårdcentralen för att göra ett körtelfebertest. Håller tummarna för att det går över nu. Har iaf börjat återvända till livet. Febern har gått ner lite men än så länge ingen skillnad i halsen.

När jag blir frisk ska jag fira i Champagne och trerätters middag och vit duk på bordet. Då ska glamouren ter få flöda i mitt liv. Känns dock som en stund kvar. Återkommer:)

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.