Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Vab-dag

Hej!

Igår ringde de från förskolan på eftermiddagen och sa att A. hade kräkts och hade feber. Stackarn! T. var på väg men det skulle ta en stund då han fortfarande var på jobbet så jag åtte ifrån mitt jobb för att hämta hem mina trollungar och sen åka tillbaka  när T. kom hem och avlöste mig.

Hon var så ynklig min lilla tjej.

Vilka UNDERBARA fröknar mina barn har på förskolan. De är helt enkelt de bästa man kan tänka sig. De hade klätt på BÅDA barn och satt och väntade på mig i hallen när jag kom. De hade till och med packat barnens ytterkläder för nu har de jullov…..

När vi kom hem hjälpte V. mig massor med att hjälpa mig ta hand om A. Vi bäddade ner A. på en madrass sen smög vi runt henne så hon fick vila.

Nu har hon ”bara” feber. Skönt! Gillar inte kräksjuka.

Idag är jag vab. När T. kommer hem ska jag åka till stan och fixa de sista julklapparna. Det ska bli jätteskönt att få det klart. Förhoppningsvis fixar T. julgran på vägen hem:) Förra året höll vi på att bli utan gran då de hade stängt granförsäljningen varje gång vi var där:(

Önskar jag hade mer tid till att profilera min blogg mer. Jag ÄLSKAR ju att pyssla och tillverka kort till alla möjliga tillfällen. Har olika ”teman” på julklapparna VARJE år. Jag skulle vilja visa upp lite mer av vad jag faktiskt gör.

Pysslandet har legat lite på is då jag inte haft samma tid och inspiration men den är på väg tillbaka (inspirationen alltså). Tiden är väl samma som tidigare.

Nu ska jag göra välling till min underbara dotter och mysa med mina underbart fina barn. Jag älskar er (V. och A. och T.) mer än något annat.<3<3<3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.