Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Snö, snö och åter snö

Hej! Det var inte igår- JAG VET!!!! Men jag fattar inte vart tiden tar vägen. Känner mig jättestressad över att det snart är jul. Har inte den direkta julkänslan. Vad har hänt? Håller jag på att bli gammal? Vill inte!!!

Jag är iaf tillbaka. Idag är det lördag och T. jobbar. Jag och barnen har INNEDAG då det vräker ner snö i kombination med att det blåser. Vi har ätit lördagsgodis, öppnat kalendrar både choklad och lego. Lekt med lego i massor (ett nytt intresse här och det är jättekul tycker jag). Nu tittar barnen på film (eller en sover framför filmen). T’änkte snart baka saffransbullar. Mmmm mums va gott!

Häromdagen var det Lucia. Det firades först på jobbet då niorna stod för lussandet, sen iväg till barnens förskola och avnjuta det finaste luciatåget och sen tillbaka till jobbet och ha ett luciatåg med våra barn (F-2) och deras föräldrar. Jättetrevligt!

Snart är det jul och barnens julklappar har varit inhandlade sen länge. Nu är det bara de svåra kvar som sambo, mamma o pappa, syster och bror.

Min syrra är egentligen väldigt lätt att hitta på till men det är så lätt så det blir svårt att välja. Brorsan är betydligt svårare men jag har en idé. Ska bara….

På tisdag kväll tror jag att jag och T. får några timmar att lösa det problemet. Ska bli skönt att få tid tillsammans med honom.

Den här julen känns lite uppgiven…T. ska jobba och det är just nu värsta skittiden…16-01. BLÄ!!! Hoppas det löser sig så han får vara hemma och fira jul med oss. Han jobbade förra julen med:(

Nu ska jag gå och kolla om det andra barnet sover också. Återkommer snart igen jag lovar:))

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.