Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Sjukvården

Vilken dag det här blev. Mörkade en kräkning och traskade glatt in på vårdcentralen med den blekaste unge man kan tänka sig. När vi fick komma in till läkaren kollade han i halsen, i öronen och lyssnade på lungorna. Han kunde konstatera att V. hade en rodnad i höger öra (en början till öroninflammation), och skulle få kåvepenin utskrivet. Vi fick gå till lab. och ta stick i fingret. Aldrig roligt! Och så tog de även ett halsprov. Bläää!

Väl tillbaka inne hos doktorn skulle han ordna med medicinlista, då behövde V. kräkas igen. Lkaren gick ut och kom tillbaka efter en stund. Han tyckte att vi skulle åka till Huddinge barnakut där de kunde ta fler prover.

Ångrade lite att vi inte åkt dit direkt. En timme på vårdcentralen i onödan.

Väl uppe på Huddinge fick vi komma in nästan på en gång. Där såg läkaren ingen rodnad i öronen och tyckte att vi absolut inte skulle ha nån medicin. Jaha nehe va bra då. Medicin är aldrig roligt.
De kunde inte se nåt som verkade konstigt eller så.

Jag är mest orolig för huvudvrken som kommer emellanåt. Men det var inget jag behövde oroa mig för. Men skulle de återkomma så ska jag kontakta vårdcentralen för att gå en remiss till barnmedicin, som gör en vidare utredning.

Och barn KAN FÅ migrän!!! (Även fast det är ovanligt).

Hoppas på en lugn natt med MYCKET sömn. Det behöver vi alla.

Imorgon är det tänkt att jag o T. ska åka på en minisemester, så nu hoppas jag att V. piggar på sig.

Godnatt!

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.