Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Rutiner

Hej!

Jag har varit dålig på att blogga senaste dagarna. Det är hur mycket som helst att göra på mitt jobb. Vi håller på att jobba in oss i alla rutiner.

Och hemma har vi fått trixa och fixa för att börja rätta in oss i rutiner även här. T. jobbar kväll hela den här veckan så jag har varit själv med barnen. I måndags var de lediga och fick vara med farmor och farfar hela dagen. Så den här veckan har bsrnen fått gå varannan dag på förslolan. Skönt med mjukstart.

I tisdags var vi på promenad med C. Jag tog med mig vagnen till A. och cykeln till V. Han har aldrig cyklat några längre sträckor så det var en utmaning. Min B-plan ifall han inte skulle orka cykla hela vägen var att ställa den i ett buskage så jag isf fick hämta den med bilen senare. Men han cyklade på och C. fick agera bärgningsbil i tunga uppförsbackar och i långa nerförsbackar. Vi gick runt sjön ca 4,3 km. Riktigt bra gjort av V. och av A. med som sprang mer än satt i vagnen.
Nu frågar V. varje dag om vi kan göra om det. Men det har bara regnat varje kväll sen dess. Men jag lovar att vi ska gå/cykla igen!!!!

I helgen jobbar T. Ganska tråkigt faktiskt. Jag tycker det är mysigt när vi är lediga tillsammans. Vet inte riktigt än vad vi ska hitta på.

Ha en bra kväll. Kram!

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.