Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Ett gott skratt….

….förlänger livet. Det kan jag lova att jag och mina närmsta kollegor gjort. I onsdags var vi lite (obs! Lite) förvirrade. Att åka bort två dagar i början på veckan gör att man inte alltid kommer ihåg vad det är för dag när man kommer tillbaka.

I onsdags var en sådan dag. Några trodde att det var måndag:) jag tittade iaf fel på vårt schema fler än en gång. Jag bad min kollega att gå till baksidan av skolan och skicka hem I. som slutade kl 15 (trodde jag). Fast i själva verket slutade hon kl. 16. Skönt att hon stannade.

Sen har jag fått en ny kollega som heter L. och på eftermiddagen ringde hans flickvän och frågade efter honom. Och vi har inskolning med nya förskoleklassbarn den här veckan och jag hade pratat med en del föräldrar så när hon ringde och sökte L. gick jag igenom alla barn i huvudet och tänkte att det måste varit nån jag missat tills min hjärna kopplade in sig och jag kom på att det var min kollega hon sökte:) jag gick till baksidan och skulle säga till honom men då hade han hunnit runt huset så jag fick be honom ringa upp när han kommit till rätta.

L. skulle sluta kl 17 men jag tyckte att jag skulle vara shysst och säga att han fick gå 16.30. Varav han tittade på mig jättefärvånad och sa; ”jag slutar 15.45”. Efter en stund kommer han på att det är hans måndagstid. Vi skrattade hela eftermiddagen åt alla tokigheter som uppstod.

Kan iaf LOVA er att vi hade koll på barnen:).

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.