Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Tack-för-hjälpen-present

Hej!

Att jag hjälper till om jag kan hoppas och tror jag att många vet. Igår skjutsade jag en kollega till Södertälje för att hämta sin bil på verkstad. Som tack för hjälpen väntade en liten present på mig när jag kom till jobbet. Verkligen ingenting jag förväntar mig, men blir såklart glad. Jag fick en chokladask (tack-ask) och en flaska rosé. Väldigt trevligt tycker jag:)

När jag kom hem från jobbet höll T. på med middagen. Köttfärssås och bandpasta:) Mums jättegott. Jag har världens bästa man som lagar maten här hemma. Han är grym!

Ikväll är T. på hockey. Jag tycker det är jättetråkigt när han är iväg på saker men unnar honom verkligen att få göra saker på egen hand. Så ikväll har jag mys med barnen. Just nu försöker jag natta A. (som helst av allt inte vill sova). Jag har lovat bjuda V. på glass när hon sover. Men det känns trögt:(

Imorgon har T. lovat att han ska skruva upp väggarna på vårt byggprojekt. Nu börjar det likna nåt:)) Jag tänkte att jag skulle måla det i helgen så ska ni få se bilder sen:)

Ha en fortsatt bra kväll. Kram!

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.