Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Nässelutslag

Jag ringde vårdguiden igår, för jag stod inte ut med klådan jag fått. Hon gav mig den sista tiden på närkuten i södertälje. Jag satte mig i bilen och dundrade iväg. Väl där konstaterades nässelutslag. Kan bero på stress när det inte är nåt jag ätit eller druckit. Jag har stressat ganska mycket och mått dåligt av det. Så det här är väl ytterligare ett sätt för kroppen att ropa STOPP!!!
Bestämde mig för att vara hemma och vila idag!

Jag fick tavigyl och kortisontabletter på närakuten, sen hämtade jag ut andra tabletter på apoteket idag. Så nu ska det väl bli bättre. Idag har det inte kliat så fasligt på dan men nu kommer det.

Jag vill lova att det kliar så man blir tokig. Överallt.

Såhär ser jag ut på hela kroppen.

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Milla

    Jag var med om samma för ca 1,5 år sen. Det kom och kom hela tiden tror att jag fick 15-20 adrenalin sprutor och fick ligga innne 3 dagar. Är inte allergisk heller. Jag fick ont i bröstet efter andra natten så därför fick jag ligga där. Jag bar sjukt rädd för att det bara kom och kom. Sen fick jag två mediciner till som gjorde att det slutade.

  2. Camilla

    Usch….jag vet hur det känns. Hade det i våras. Över hela kroppen, fick åka in akut 2 gånger då det hade spridit sig i ansiktet.

    Jag tror också att det är ett tecken att något inte är som det ska. Jag vilade massor och tänkte på vad jag åt. Fick klåda till och från ett tag efteråt. Men nu är det bättre.

    Ta hand om dig!