Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Shoppingmiss

Hej!

Ja igår hade vi ju barnvakt för att jag ville shoppa lite nya kläder i lugn och ro. Men när jag har lugn och ro och mer eller mindre all tid i världen hittar jag INGA kläder. Istället, när jag har trötta ich hungriga barn med mig som inget hellre vill än att reta sin trötta mamma, då hittar jag massor som jag skulle vilja prova och så. Men då är jag inte jättesugen att varken prova eller köa för att handla:( Så inga nya kläder till mig.

Min svärmor talar iaf om att barnen äter FLERA portioner mat och somnar själva i egna sängar när de är där. Jaha, vad gör JAG/VI för fel hemma? Hemma varken äter eller sover de. Jo de äter men V. äter pyttepyttelite. A. äter däremot bättre. Och V. somnar ALDRIG själv i egen säng och skulle aldrig komma på tanken att göra det heller. Jag har provat med det mesta så som att sitta utanför dörren eller BREDVID sängen men hellre ställa till med värsta kaoset än att somna:(( Där är A. också lite bättre. Hon krånglar bara ibland. V. krånglar JÄMT vid nattning och har gjort ända sen han föddes. Vi gjorde väl nåt fel från början helt enkelt. Så här är det KAOS varje kväll när barnen ska sova och jag och T. har aldrig några kvällar tillsammans om vi inte ska sitta uppe efter 12, och då har mina ögon stängts flera gånger om. Härligt!!! Ändå älskar jag mina barn över allt annat. Väldigt konstigt!

Någon som vet en bra födelsedagspresent till T.? Han fyller snart år och som vanligt har jag inga idéer…. HJÄLP!!!!

Idag slutade en av mina kollegor. Det var det konstigaste avslutet jag varit med om. Jaja det blir bra det med:) just nu känns det iaf som vi skulle kunna ha en STOR fest! Är helt tom i bollen:)

Ha en bra kväll.
Kram!

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.