Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Lönehelg

Hej!

Mors dag idag! Har inte blivit speciellt uppvaktad men glad iaf. Jag har världens finaste familj.

Hade min fina syster här i helgen. Det var jättemysigt att hon ville komma och hälsa på och även sova hos oss en natt. Jag lovar att det uppskattades av barnen. De har fått 100% uppmärksamhet hela tiden. Underbart! Det får de annars också men de uppskattade lite paus från sin mamma ett tag.

Idag har jag köpt en skänk (sk köpmansdisk) med lådor som jag hittade på blocket och killen som sålde den hade hållt den till mig för att jag hört av mig först. Det hade varit sju till som ringt efter mig och ville ha skänken. Så mitt nästa projekt blir att måla den vit.

Sen hann jag även med en sväng på stan idag, och köpte sommarkläder till A. som byter storlek nu och inte har några kläder i rätt storlek. Skulle även köpa gummistövlar till V. men det var lättare sagt än gjort. Hittade ingenting. Jag får så dåligt samvete över att han inte har några gummistövlar. Får ta mig tid i veckan och åka till typ Skärholmen och glo eller nåt.

Ska även försöka mig på att hitta sommarpresenter till fröknarna på förskolan. Fast nu tror jag att jag vet vad jag ska hitta på, men det får bli en hemlighet så länge.

Jag är skitkass på att ladda upp bilder för något händer varje gång jag försöker så jag har gett upp för ett litet tag. Ska bättra mig jag lovar.

Ha en skön avslutning på denna helg

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.