Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Tälja barkbåtar

Hej!

Idag har jag varit i skogen och barnen har fått tälja barkbåtar. Vi hade en jättemysig dag i skogen, synd bara på alla myggor. Nu har jag myggbett i håret:(

Vaknade kl. 03 av att A. kom in till oss och hon vägrade somna om:( Det blev ju inte direkt bättre när det började åska. Kl 04 gick jag upp och gjorde välling till A. sen var min dag igång.

V. vaknade och hade jättemånga stickor i fötterna. Han SKREK när vi skulle försöka ”operera” ut dem. Men det hade gått över när T. fått ut alla. Skönt! Det är inte roligt när ens barn inte mår bra.

Igår var T. med V. hos hudläkaren på Södersjukhuset. Där fick V. bada i nåt sk jod-bad. Så nu ser det ut som vi har smörjt in han i brun-utan-sol. Plus att han har kliat sönder sina prickar så han ser ut som kriget själv. Stackars barn. Hoppas verkligen att prickarna ger med sig nu.

Imorgon ska jag ”håva” med barnen på mitt jobb. Vi ska fånga vattendjur och glo på dem noga. Det är spännande och barnen tycker det är jätteintressant. Vi ska ha heldagsmatsäck med oss också.

Nu ska jag titta på äntligen hemma. Tycker att det kan vara lite roligt att titta på.

Ha en trevlig kväll

Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.