Villa Hagby-här bloggar jag om litet och stort

Slappardag…

Hej!

Så var denna långhelg till ända. Tråkigt tycker jag som precis har vant mig vid att vara ledig. Det har varit helt underbart.

I fredags var jag på vårdcentralen med V. Jag blir inte klok på dagens läkare. Han frågade mig vad det kunde vara. Kanske just därför JAG har sökt vård, för att jag inte har en blekaste aning. Han tyckte iaf att vi skulle behandla med allergitabletter och avvakta TVÅ veckor. JAHA men vi har REDAN avvaktat TRE VECKOR. Är det verkligen en så bra idé då att avvakta två till?????? Sen ville han inte bli osams med mig så han skrev en remiss till hudmottagningen. KORS I TAKET säger jag då. Inte för att jag är så säker på att de heller vet vad det kan vara men förhoppningsvis. Jag håller alla tummarna jag har.

När jag kom till stan och skulle hämta T. började jag fundera på hur lång tid det tar innan jag får komma till hud med V. Det hade jag glömt att fråga.

Vi hämtade T. efter jobbet och åkte till Scanias museum där V. avdelning ställer ut i ett samarbete med Scania. Så V. fick guida oss. Jätteroligt!

När vi kom till Ica efteråt blev jag uppringd av hudmottagningen, att de fått en remiss. Och V. får komma på Måndag morgon. Det kallar jag snabba puckar. Så länge behövde jag fundera på hur lång tid det skulle ta att få en kallesle. Otroligt!

Igår hade vi en kollega till T. här med sin tjej på middag. Vi grillade och hade jättetrevligt.

Idag har vi bara slappat. Det har varit en jätteskön LEDIG dag utan några måsten egentligen. Jag har tvättat. Fick äntligen hjälp att bära ner en hylla från vårt sovrum som jag tänkt ha till vedförvaring i vardagsrummet. Till och med T. sa att det vart bra. Härligt! Så nu har vi en annan vedförvaring än två tunnor vi har haft tidigare. Jag säger då det, här händer det grejer (om än ganska små förändringar och sakta men iaf). I fredags fick vi även en garderob av grannen, som hamnade i hallen. Nu ska jag införskaffa trådbackar på Ikea. Så kommer det bli kanon. Ska även byta ut knoppen till antingen en annan knopp eller ett handtag. Får se vad det blir. Är lite sugen på att hitta på en egen lösning.

Den här veckan har vi utevecka på mitt jobb. Så imorgon ska jag gå med min grupp och håva vid en å. Det ska ju bli väldigt fint väder också. På tisdag ska vi tälja i en skog och på onsdag har vi en heldagsutflykt då jag ska håva med ett helt gäng igen. På torsdag ska min grupp laga mat på en muurikka. Ja det kommer bli en händelserik vecka vill jag lova. Som om det inte skulle hända så mycket annars menar jag. Ni skulle bara veta.

Jag är helt slut när jag tänker på att den här helgen är slut om några timmar:( Och nu är väl långhelgerna slut). Tråkigt!

Har nationaldagen att se fram emot nu då om inte helgerna. Nästa helg kommer min fina lillasyster hit och ska vara med oss. V. är bjuden på kalas så det blir perfekt att hon får umgås lite ensam med A. och att A. får lite ”egentid” utan sin storebror. Det ska bli så mysigt att få rå om henne. Hoppas på att snart få se min fina bror här också. Gäller att passa på för snart kommer hans tjej hem från Australien där hon varit sen januari. Då har man väl ingen chans. Haha!

Ha en trevlig kväll

Kram!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.